Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/12 İlkİlk 1234567891011 ... SonSon
112 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc teknik servisi hayırlı olsun. başarılar
    Teşekkür ederiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc teknik servisi hayırlı olsun. başarılar
    tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı burada sorun pc de degil programın yalnıs kurulması ya da birkaç defa kaldırıp yüklemekten kaynaklanan bir sorun bilgisayarda öncelikle programı kaldırın ama heryerden silmeniz gerekiyor sildikten sonra programın ismiyle ve firma ismiyle arama yapın windowsun içlerine de birşeylerini yerleştirmiştir herseyi sil ona ait hiçbirşey kalmayınca programı tekrar kur problem çözülecektir çözülmüyorsa anla ki sorun telde bazı ayarlarda degişiklik yapmış olabilirsin pc ile ilgili birşey olsa daha rahay cevap verebilirim ama gsm benim pek alanıma girmiyor sen dene ve yine paylaş birşekilde hallederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca Pc suite'i yüklediğinde telefonda usb ile takılı olması lazımki telefonada pcsuite yüklenecek..Bu ayrıntıya dikkat et..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

silip tekrar kuracam ilginize teşekkur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sorun var pc çok yavaş virüs falan yok pc de ama çok yavaş ve kasma oluyor pc de. format attım 1 hafta kadar iyiydi ama pc yine yavaşladı ve donmalar var,bunun çaresi ne ikide bir formatta atmak kötü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sorun var pc çok yavaş virüs falan yok pc de ama çok yavaş ve kasma oluyor pc de. format attım 1 hafta kadar iyiydi ama pc yine yavaşladı ve donmalar var,bunun çaresi ne ikide bir formatta atmak kötü
    hocam makinaya formatttan sonra ne gibi programlar kullanıyorsun büyük ihtimalle kurdugun proların etkisi var sistem bilgini yazmışsın ve sonra silmişsin onu da görmem gerekiyor eger sistemin normalin altında ise ve de norton ve benzeri proları kullanıyosan makinan haliyle kasacaktır powervu nun dedigi gibi ram takviyesi falan sorunu düzeltecektir şimdi sistem bilgini ve formattan sonra kurdugun proları yazarsan sevinirim bu arada biyerlerden spyware ya da trojan tarzı şeyler girmiş olabilir mi makinaya bilgilendirirsen daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nokia yaya ait tum programları sildim tekrar kurdum düzeldi.kaç gundur ugrasıyorum ya :pepper: :pepper: :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nokia yaya ait tum programları sildim tekrar kurdum düzeldi.kaç gundur ugrasıyorum ya :pepper: :pepper: :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ ufuk

Sistem Konfigürasyonun nedir ?

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri