yardımcı olabildiysek ne mutlu PCteam eElimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Saygılar.
Teşekkur: 0
yardımcı olabildiysek ne mutlu PCteam eElimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Saygılar.
arkadaşlar kaspersky 6.0 bilgisayarı yavaşlattığından kaldırıp avast 4.7 kurdum ama bildiğim kadarıyla avast bazen trojan görmüyor..kaspersky ve avast hariç hangi iyi programı önerirsiniz?
Konu ufuk tarafından (18-11-2006 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.
tabikide kaspersky hem popupleri engelliyo aksama felan yapmıyo o yönden çok iyi avast ise bazen kafayi yiyor tabiri caizse kendi dosyasında bile virüs bulabiliyor kaspersky ın kötü yanını görmedim ancak avast ta belirttiğim gibi kafayı yediği dönemde c deki önemli dosyaları silebiliyor.Önerdiğim ikitane antivirüs var pc i kasmayan biri kaspersky diğerise nod32 pc i kasmaz ve korur. Saygılar...!
bilgi için teşekkürler..kaspersky'ı kurduğumda avastın bulamadıklarını buldu gerçekten çok iyi birprogram ama son birkaç gündür tam bilgisayar taraması yapamıyor 4 yada 88 de takılı kalıyor saatlerce oyüzden kaldırdım bende maalesef kaspersky'ı, bu sorun nasıl düzeltilir?şuan avast kullanıyordum ama nod32 kullanacağım.kolay gelsin
2 defa programı kaldırıp denedim olmuyorkaspersky'ı kullansam iyi olacak ama olmuyor bu tarama sorunu yüzünden
arkadaşlar kaspersky ın en son sürümünü kurdum ama programın ikonu program güncel olmasına rağmen sönük renkte ve exıt yapamıyorum güvenli kipte de denedim olmuyor program kaldırılmıyor,program kaspersky olmasına rağmen kaspersky yazısı anapencerede yok,programı kaldırmak için forumda bulduğum zsoft programını da denedim fayda yok,lütfen acil yardım!!
Virüs proğramınız pasif hale gelmiş.Bilgisayarınızdan kaspersky virüs proğramını kaldırınız.Kaldırmak için önemli bir not:Bilgisayara kurulumu yaptığnızı kaspersky programının üzerinde mausun sağını kıtlayınız buradan üç seçenek karsınıza çıkaçaktır.burudan kaldır şeçeneğini seçiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri