Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gamepad yardım

arkadaşlar merhaba bugün jwin 2200P usb li gamepad aldım bunun titreşim özelliğini nasıl çalıştırabilirim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar
    benim sorunum monütör sorunu cekiyorum

makinayi actigimda xp login ekrani geliyor ondan sonra ekran karariyor kapali gibi hic bisey gorunmutor monitorde ne yapayim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ejder_kral Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar

makinayi actigimda xp login ekrani geliyor ondan sonra ekran karariyor kapali gibi hic bisey gorunmutor monitorde ne yapayim
    kablolarını kontrol et kablolarında kırıklık olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ejder_kral Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar

arkadaşım anladığım kesin çözünürlükle ilgili güvenli kipte aç açılır pc kararma filan yapmaz geçen gün bir pcye format attım çalışmıyor diye getirdiler aynı sendeki sorun windows xp yazısı geliyor kararıyor bende başka monitörde denedim açılıyor uğraştım güvenli modda açtım ekran kartıonı devre dışı bırak açılır dene bak ondan sonra eski güncellenmemiş bir driverını bul bence umarım yardımcı olurum anlattığından anladığım bu

:45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar

baçka pc de kasanın ekran çözünürlüğünü düşür tekrar açmayan monitöre tak çaışır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar iyi akşamlar benim bilgisayarda xp pro yüklü ama bi arkadaşımdan orj.xp home sp 2 buldum orjinal tabi normal yüklenmiyor bilgisayarı çalıştırdım cd yi taktıp yeniden başlattım f2 tuşuna bastım bios ayarları çıktı ama ingilizce xp proyu silip homu nasıl kuracağım detaylı anlatırsanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar çok acil bi sorunum var ..Yardımcı olursanız sevinirim ...İnternetten video veya müzik dinlerken ses alamıyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim AMA ACİL !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar Acil Lütfen !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar Acil Lütfen !!!
    ses özeliklerini ayarlarına baktınmı..?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

codec yüklü var mı bilgisayarda

Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri