Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

arkadaslar bundan sonra bu bölümde pc niz ile ilgili tüm sorunlarınızı paylaşabilirsiniz yazılımsal olsun donanımsal olsun tüm sorularınız cevaplandırılmaya çalışılacaktır hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler okinava.. hayırlı olsun

Ya benim bir sorunum var aslında.Bende nokia ile yi tanıyordum eskiden gayet guzeldi dun gecen beri sorun var.usb ile tel çalışıyor tanıyor.ama pc de bilinmeyen aygıt diyor.Bir türlü sorunu çözemedim sence neden olmuştur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi mevzuyu tam anlayamadım aslında gsm bölümlük bir iş ama şöyle anlatayım telefonu pc ye baglıyosun ama pc tanımıyor öyle mi tel hangi tel pc suit programında bir hata olabilir mi biraz daha ayrıntılı yazabilirsen slevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya nokiapc suite programı var.bir türlü telefonu görmuyor ama hafıza kartını tanıyor.Ben mesaj cekiyordum tel aracılıgı ile pc ile teli baglayarak bilinmeyen aygıt yazıyor sürekli herşeyi sildim yeniden kurdum banamısın demiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kararlı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun
    tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknik servis bölümü hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya nokiapc suite programı var.bir türlü telefonu görmuyor ama hafıza kartını tanıyor.Ben mesaj cekiyordum tel aracılıgı ile pc ile teli baglayarak bilinmeyen aygıt yazıyor sürekli herşeyi sildim yeniden kurdum banamısın demiyor
    Telefonunuzun yazılımsal bir sorunu olabilir..Teknik servise göstermeniz gerekebilir..Eğer pcsuite doğruysa çalışması gerekir..İsterseniz pcsuite bulabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Kosovalı

1.Sistemde Service Pack 2 kurulu olması lazım.!
    2.USB bağlantılarının tam tanıtılı olduğuna emin ol..!

ww.nokia.com.tr adresinden güncel driver indirerek dene tekrar.1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc teknik servisi hayırlı olsun. başarılar

Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri