Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PowerVu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Makineye bir RAM Takviyesi Yapam şart Ayrıca Ekran Kartın on board herhalde yanılmıyorsam, Eğer Ekran kartın on board ise Ekran Kartı Takviyesi yapman da şart..!
    sağol,bilgi için teşekkürler,format yedi mi dediğim gibi 3-4 iyi sonra ağırlaşıyor,tavsiyelerinizi dikkate alacağım.kolay gelsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılar arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun arkadaşlar .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nokia yaya ait tum programları sildim tekrar kurdum düzeldi.kaç gundur ugrasıyorum ya :pepper: :pepper: :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun arkadaşlar .
    tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başarılar arkadaşlar
    tesekkürler hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir sorun var pc çok yavaş virüs falan yok pc de ama çok yavaş ve kasma oluyor pc de. format attım 1 hafta kadar iyiydi ama pc yine yavaşladı ve donmalar var,bunun çaresi ne ikide bir formatta atmak kötü
    hocam makinaya formatttan sonra ne gibi programlar kullanıyorsun büyük ihtimalle kurdugun proların etkisi var sistem bilgini yazmışsın ve sonra silmişsin onu da görmem gerekiyor eger sistemin normalin altında ise ve de norton ve benzeri proları kullanıyosan makinan haliyle kasacaktır powervu nun dedigi gibi ram takviyesi falan sorunu düzeltecektir şimdi sistem bilgini ve formattan sonra kurdugun proları yazarsan sevinirim bu arada biyerlerden spyware ya da trojan tarzı şeyler girmiş olabilir mi makinaya bilgilendirirsen daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maxblast

OKINAVA Kardeş Yardım!!
    çeşitli forumlarda harddisk yazılım tamiri ile ilgili bir program var.adı MAXBLAST
    bu programla bilgisayarımdaki 300 bin küsürlük bad sektör bir alanı hem düzeltmek hem de 10 yıllık harddiski tazelemek istedim. Programın "Hızlı Düzelt" seçeneği ile her iki harddiskimi de tarattım.Şimdi bilgisayarım C yi görmüyor. CD rom desteğiyle başlatıyorum.Kendisini devamlı reboot ediyor.Wın98 i Cd room kanalıyla ve A: sistem disketi yardımıyla yeniden kurmaya çalışıyorum.Ama C yi görmediğinden kurulum gerçekleşmiyor. (İşletim sistemi Win98) Sürücü olarak sadece A ve CD ROOM F:yi görüyor.Yedek Harddiski de görmüyor.Bu konularda fazlaca bir bigim yok.Ne yapmam gerekiyor.
    Sizden,Forumdan,Ustalardan herkesten yardım bekliyorum.Saygılar..:49:
    Konu nihatikier tarafından (17-11-2006 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı Olsun Teknik Servis...! Tüm bilgillerimizle Size yardımcı olacağımızdan emin Olun...!

Waiting Pcteam

Sayfa 3/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri