Teşekkur: 0
başarılar arkadaşlar
hayırlı olsun arkadaşlar .
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
hocam makinaya formatttan sonra ne gibi programlar kullanıyorsun büyük ihtimalle kurdugun proların etkisi var sistem bilgini yazmışsın ve sonra silmişsin onu da görmem gerekiyor eger sistemin normalin altında ise ve de norton ve benzeri proları kullanıyosan makinan haliyle kasacaktır powervu nun dedigi gibi ram takviyesi falan sorunu düzeltecektir şimdi sistem bilgini ve formattan sonra kurdugun proları yazarsan sevinirim bu arada biyerlerden spyware ya da trojan tarzı şeyler girmiş olabilir mi makinaya bilgilendirirsen daha iyi olur
hayırlı olsun arkadaşlar
OKINAVA Kardeş Yardım!!
çeşitli forumlarda harddisk yazılım tamiri ile ilgili bir program var.adı MAXBLAST
bu programla bilgisayarımdaki 300 bin küsürlük bad sektör bir alanı hem düzeltmek hem de 10 yıllık harddiski tazelemek istedim. Programın "Hızlı Düzelt" seçeneği ile her iki harddiskimi de tarattım.Şimdi bilgisayarım C yi görmüyor. CD rom desteğiyle başlatıyorum.Kendisini devamlı reboot ediyor.Wın98 i Cd room kanalıyla ve A: sistem disketi yardımıyla yeniden kurmaya çalışıyorum.Ama C yi görmediğinden kurulum gerçekleşmiyor. (İşletim sistemi Win98) Sürücü olarak sadece A ve CD ROOM F:yi görüyor.Yedek Harddiski de görmüyor.Bu konularda fazlaca bir bigim yok.Ne yapmam gerekiyor.
Sizden,Forumdan,Ustalardan herkesten yardım bekliyorum.Saygılar..:49:
Konu nihatikier tarafından (17-11-2006 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı Olsun Teknik Servis...! Tüm bilgillerimizle Size yardımcı olacağımızdan emin Olun...!
Waiting Pcteam
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri