Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teknik servisimiz hayırlı uğurlu olsun herkese... artık daha iyi destek vermeye çalışacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nihatikier Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OKINAVA Kardeş Yardım!!
    çeşitli forumlarda harddisk yazılım tamiri ile ilgili bir program var.adı MAXBLAST
    bu programla bilgisayarımdaki 300 bin küsürlük bad sektör bir alanı hem düzeltmek hem de 10 yıllık harddiski tazelemek istedim. Programın "Hızlı Düzelt" seçeneği ile her iki harddiskimi de tarattım.Şimdi bilgisayarım C yi görmüyor. CD rom desteğiyle başlatıyorum.Kendisini devamlı reboot ediyor.Wın98 i Cd room kanalıyla ve A: sistem disketi yardımıyla yeniden kurmaya çalışıyorum.Ama C yi görmediğinden kurulum gerçekleşmiyor. (İşletim sistemi Win98) Sürücü olarak sadece A ve CD ROOM F:yi görüyor.Yedek Harddiski de görmüyor.Bu konularda fazlaca bir bigim yok.Ne yapmam gerekiyor.
    Sizden,Forumdan,Ustalardan herkesten yardım bekliyorum.Saygılar..:49:

nihatikier gecmiş olsun bu durumda görmeden karar vermek zor ama bu gibi programlar çok ciddi programlardır kesinlikle program çalışırken proyu kapatmamalısınız bu durumdan kaynaklanabilir asıl etken ise şu anladıgım kadarıyla sistem konfigürasyonu düşük ve de 98 kullanıyorsunuz hdd 10 yıllık galiba bu prolar kesinlikle eski hdd lerde kullanılmamalı çünkü bu hdd lerin büyük bir kısmı bad sektör içeriyor ve proframın şöyle bir yan etkisi var hdd nizi bir daha göremiyebilirsiniz tam emin olmamakla birlikte hdd niz rahmetli oldu yeni ya da elinizde baska bir hdd varsa onu takıp bir deneme yapın bakalım sorun düzelecek mi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yada 98 den başka bir işletim sistemi yüklemeyi denersen düzelebilir...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pckolok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yada 98 den başka bir işletim sistemi yüklemeyi denersen düzelebilir...!
    deneyemiyo çünkü hdd si gözükmüyor çok kötü bir durum sistemi xp yi kaldırmayabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben hdd kullanılamaz duruma gelmiştir diye düşünüyorum..Yenisini takıp deneyin bakalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alakanıza teşekkürler arkadaşlar,
    bilgisayarın yenilenmesi gerekiyormuş.bu program bahane oldu.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benim sorum internete veya mesenger e bağlanırken80072dfs hatası veriyor bu konu hakkındaki yardımlarınızıalabilirmiyim.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce Msn i Kaldır Sonra Bağlantını Yeniden Kur Sonra Msn i de kur veya başka sürümlerini Kur Sonunda sorun Ortadan kalkacaktır. Saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkür ederim paylaşım için.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Sayfa 4/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri