Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımcı olabildiysek ne mutlu PCteam e Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun arkadaşlar..
    tesekkürler hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi antivirüs programı

arkadaşlar kaspersky 6.0 bilgisayarı yavaşlattığından kaldırıp avast 4.7 kurdum ama bildiğim kadarıyla avast bazen trojan görmüyor..kaspersky ve avast hariç hangi iyi programı önerirsiniz?
    Konu ufuk tarafından (18-11-2006 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabikide kaspersky hem popupleri engelliyo aksama felan yapmıyo o yönden çok iyi avast ise bazen kafayi yiyor tabiri caizse kendi dosyasında bile virüs bulabiliyor kaspersky ın kötü yanını görmedim ancak avast ta belirttiğim gibi kafayı yediği dönemde c deki önemli dosyaları silebiliyor.Önerdiğim ikitane antivirüs var pc i kasmayan biri kaspersky diğerise nod32 pc i kasmaz ve korur. Saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pckolok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabikide kaspersky hem popupleri engelliyo aksama felan yapmıyo o yönden çok iyi avast ise bazen kafayi yiyor tabiri caizse kendi dosyasında bile virüs bulabiliyor kaspersky ın kötü yanını görmedim ancak avast ta belirttiğim gibi kafayı yediği dönemde c deki önemli dosyaları silebiliyor.Önerdiğim ikitane antivirüs var pc i kasmayan biri kaspersky diğerise nod32 pc i kasmaz ve korur. Saygılar...!
    bilgi için teşekkürler..kaspersky'ı kurduğumda avastın bulamadıklarını buldu gerçekten çok iyi birprogram ama son birkaç gündür tam bilgisayar taraması yapamıyor 4 yada 88 de takılı kalıyor saatlerce oyüzden kaldırdım bende maalesef kaspersky'ı, bu sorun nasıl düzeltilir?şuan avast kullanıyordum ama nod32 kullanacağım.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler..kaspersky'ı kurduğumda avastın bulamadıklarını buldu gerçekten çok iyi birprogram ama son birkaç gündür tam bilgisayar taraması yapamıyor 4 yada 88 de takılı kalıyor saatlerce oyüzden kaldırdım bende maalesef kaspersky'ı, bu sorun nasıl düzeltilir?şuan avast kullanıyordum ama nod32 kullanacağım.kolay gelsin
    Kaldırıp tekrar yüklediğinde sorun düzelebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 defa programı kaldırıp denedim olmuyorkaspersky'ı kullansam iyi olacak ama olmuyor bu tarama sorunu yüzünden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pckolok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardımcı olabildiysek ne mutlu PCteam e Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Saygılar.
    arkadaşım eline ve bilgine sağlık sorun çözüldü.paylaşım için teşekkürl.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kaspersky ın en son sürümünü kurdum ama programın ikonu program güncel olmasına rağmen sönük renkte ve exıt yapamıyorum güvenli kipte de denedim olmuyor program kaldırılmıyor,program kaspersky olmasına rağmen kaspersky yazısı anapencerede yok,programı kaldırmak için forumda bulduğum zsoft programını da denedim fayda yok ,lütfen acil yardım!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kaspersky ın en son sürümünü kurdum ama programın ikonu program güncel olmasına rağmen sönük renkte ve exıt yapamıyorum güvenli kipte de denedim olmuyor program kaldırılmıyor,program kaspersky olmasına rağmen kaspersky yazısı anapencerede yok,programı kaldırmak için forumda bulduğum zsoft programını da denedim fayda yok ,lütfen acil yardım!!
    Virüs proğramınız pasif hale gelmiş.Bilgisayarınızdan kaspersky virüs proğramını kaldırınız.Kaldırmak için önemli bir not:Bilgisayara kurulumu yaptığnızı kaspersky programının üzerinde mausun sağını kıtlayınız buradan üç seçenek karsınıza çıkaçaktır.burudan kaldır şeçeneğini seçiniz.

Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri