Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: ***************

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ***************

Cihazıma yeni yazılım yüklememe ve keyleri girmeme rağmen tps kanalları şu anda açık olup, tps ler eski sisteme geri dönmüştür.Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gece gider tps aesler degişiyor ya. İnşallah gitmez diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ama maalesef şu anda tps ler tekrar aes keyli sisteme geri dönmüştür.Bütün herkezden özür dileyip, açmış olduğum konunun değerli moderatörler tarafından kitlenip,silinmesini arz ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tpslerin keyleri daha değişmedi sizin cihazda en son 17 kasım saat 1 civarına kadar keyler var şuan cihazda o sayede izliyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tpslerin keyleri daha değişmedi sizin cihazda en son 17 kasım saat 1 civarına kadar keyler var şuan cihazda o sayede izliyorsunuz
    evet haklısınız efendim.bir yanlışlık yaptım herhalde.Sizden tekrar özür dilerim.lütfen kusura bakmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet haklısınız efendim.bir yanlışlık yaptım herhalde.Sizden tekrar özür dilerim.lütfen kusura bakmayın.
    OLabilir böyle durumlar arkadaşım sıkmayın canınızı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özrünüz kabul edildi ama biraz daha dikkatli olalım
    Üyemizin isteği üzerine
    Konu kapatılmıştır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri