Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: next 18500 +plus ip tv sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next 18500 +plus ip tv sorunu

next 18500 +plus kulanıyorum 131 yazılımı mevcut kanal listesini usb ye atıyorum usb den yükle diyorum iptv.txt dosyası bulunamadı yazıyor manuel http olanlaradan bir kaç tane denedim bağlanmak için sürekli dönüyor bağlanamıyor artı benim cihazımda ip tv bölümünde olması greken kırmızı tuş tam ekran yok
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kırmızı tuş v131"den önceki yazılımlarda yayını tam ekran yapmak için kullanlıyordu, şuan bu foksiyona gerek yok zira yayın tam ekran olarak açılıyor. dosyayı farklı bir usb bellek ile atmayı deneyin bir kezde, elle girip test etmek için aşağıdakileri deneyebilirsiniz, kolay gelsin.

XNHD
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    FİRST TV

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kırmızı tuş v131"den önceki yazılımlarda yayını tam ekran yapmak için kullanlıyordu, şuan bu foksiyona gerek yok zira yayın tam ekran olarak açılıyor. dosyayı farklı bir usb bellek ile atmayı deneyin bir kezde, elle girip test etmek için aşağıdakileri deneyebilirsiniz, kolay gelsin.

XNHD
    FİRST TV
    Bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

XNHD
    FİRST TV
    XNHD kayıtlı kalıyor ama FİRST TV kayıtlı kalmıyor,seyrettikten sonra çıkıp tekrar girdiğimde link yok kayıt olmuyor nedendir acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstadım ilgine teşekürler manuel ok
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb arkadaşlar masa üstümde bir ip tv dosyası var next 18500 plus cihazına yüklenmiyor forumda bir arkadaşımız yüklenmiyen dosya için şunları yapın diyor
    dosya adı .iptv.xml kodlama ut-8
    kayıt türü.tümdosyalar...
    biraz uğraştıktan sonra forumda verilen iptv dosyalarını yükledim
    fakat masa üstündeki dosya bir türlü yüklendedi
    not. dosyanın içine girince simle tv ve vcl player kapyala yapıştır sistemi ile izleniyor
    Konu cafi tarafından (19-11-2013 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm iyi aksalar bende 18500 hd plus var ama iptv İzlİyemİyorum arkadaslar yardim edin lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesuthan07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm iyi aksalar bende 18500 hd plus var ama iptv İzlİyemİyorum arkadaslar yardim edin lutfen
    menüden eğlence bölümüne gelip iptv ye tıkladığınızda bu bölümde iptv linkleri yüklü olması lazım eğer değilse seyredemezsiniz,yukarıda arkadaşın verdiği 2 tane link var onlar güncel çalışıyor ekleyin göstermesi lazım,bende gösteriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ip tv izleyemiyorum. her türlü yükledim elle girdim ama cihazım ip aldığı halde tv kanallarını izleyemiyorum. sadece yeni yazılımdan sonraki kayıtlı tv kanallarını izliyorum. sorun nedir anlayamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri