Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: com 1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dayı yapamazsan haber ver bir bardak caya hallederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya şef

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dayı yapamazsan haber ver bir bardak caya hallederim
    banada gelsene çay içmeye demlisinden söylerim:pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardim

Alıntı dayı83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    com 1 çalışmıyor acil cözümleri
    ustalar bende de ayni sorun var rezerveye yazilim yukleyecem kom1 vekom4 kullanamassin yaziyor kom 2 ve3 calisiyor gozukuyor ama yukleme yapmiyor ben sizin kadar sansli deyilim cunku fransadayim neyi onerirsiniz simdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleme loaderinden com ayarını 2 ye aldınmı arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet aldim 2 ve 3 te sorun yok gozukuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yucel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet aldim 2 ve 3 te sorun yok gozukuyor
    yukleme loderini acarken seri port hatasi veriyor kom1 dosya acarken kom1port kapandi yaziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yucel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukleme loderini acarken seri port hatasi veriyor kom1 dosya acarken kom1port kapandi yaziyor
    arkadaşım forumdan yükleme programını tekrar indir. Birde cihazının modeli cihaz bilgisi ne buna göre sana yardımcı olmaya çalışalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kyoto ve digiline ikisinide denedim kabloyuda denedim bir arkadasta sorun yok

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri