Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 9600 cıppro

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 9600 cıppro

elimde 9600 cıp cihazım var.bu cihazlar pozisyonerli oldugu için uydu listesi çok önemlidir.Bu cihazın yazılımını hazırlayanlar kişi yada kişiler UYDU LİSTESİNİ ve DERECELERİNİ çorbaya çevirmişler.Yaklaşık 1 senedir ilgilenen yok .sayın yetkililer şu cihaza lülfen bir el atında pozisyonerin zevkini sürelim artık. şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cıhaz ne marka goldmastermı kyoto mu hangısı bılgı verısen yardımcı olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazın pozisyonerli bana kalırsa uydu listeleride o kadar karışık değil tabi biraz daha basit olabilir ama bu kadarı şu an için yeterli zaten emu ile yeteri kadar uğraşılıyor. Uydu listelerini dikkatli incelersen bence sorunu kendin çözersin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım goldmaster 9600 cıp kullanalar bilirler siruis 10 derece astra 23 derece w2 19 derece gibi sanki özellikle karıştırılmış gibi.cihazı inceleyenler yorum yapsınlar yada çare önersinler .birde nagravizyon yayınlarda cihaz kilitleniyor.bilgilerinize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Afacan-1 merhaba, cihazından şikayetcimisin. Pozisyonerli bir cihaz almayı düşünmekteyim. next veya gold. Sen ne dersin. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Afacan-1 merhaba, cihazından şikayetcimisin. Pozisyonerli bir cihaz almayı düşünmekteyim. next veya gold. Sen ne dersin. Selamlar.
    cihaz arıyorsanız alım satım bölümüne konu acın veya orada yazan cihazlara bakarsanız çok iyi olur.Konu için satış yapmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sana katılıyorum,

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde 9600 cıp cihazım var.bu cihazlar pozisyonerli oldugu için uydu listesi çok önemlidir.Bu cihazın yazılımını hazırlayanlar kişi yada kişiler UYDU LİSTESİNİ ve DERECELERİNİ çorbaya çevirmişler.Yaklaşık 1 senedir ilgilenen yok .sayın yetkililer şu cihaza lülfen bir el atında pozisyonerin zevkini sürelim artık. şimdiden teşekkürler.
    haklısın efecan,bende GM 9600cıppro kullanıyorum.uydu lıstelerını corbaya cevırmısler.eskı yazılımlarda cok daha basıttı.bence yapmaları gereken sey o kadar uyduyu cıhaza yüklemeye gerek yok türkiyeden ızleyebıleceğimiz uydular bellı zaten onları cihaza fixlesınler yeter.tabıı bu yakınmamızı moteratörler ve dığer arkadaşlar buldunuzda buluyorsunuz manasında düşünmesınler.bu yazılımları yapanlara tşk.edıyorum sağolsunlar.eleştirilerimiz hep daha ileriye gitmek üzerine.ıyı ve basıt kullanım için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 9600 Cip-

ArkadaŞlar Bende 9600 Cip Kullaniyorum-bİr Problem Yok-uydu Lİstelerİnİ GerektİĞİnde Ben DÜzenlİyorum...pek KarİŞİk OlduĞu SÖylenemez..sadece Aktİf Olmayan Keylerden Dolayi Tps Donuyor---:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende 9600 cıp kullanıyorum. son yazılımların birinde uydu listesi karıştırılmış. makina fabrika ayarlarına döndürüldüğünde. saçma sapan uydu isimleri çıkıyor. 42 dereceye türksat 1b yazılmış. ve okunmayan karakterlerde değişik uydu isimleri ve dereceler var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ayni fıkırdeyım doniyor ve dereceler yalnış yapmişlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri