premier için verilen keyleri nagra 2 hanesindeki yerine girmeme rağmen açmadı...nedeni nedir ki farklı rsa mı var.cihazın son yazılımlarında cihaz 9600 cıp...easy tv ve premier için bir yazılım verilemez mi acaba?:49:
Teşekkur: 0
premier için verilen keyleri nagra 2 hanesindeki yerine girmeme rağmen açmadı...nedeni nedir ki farklı rsa mı var.cihazın son yazılımlarında cihaz 9600 cıp...easy tv ve premier için bir yazılım verilemez mi acaba?:49:
tanks
Bütün form yöneticisi ve üyesi arkadaşlara selamlar. Arkadaşlar benim uydu cihazım Goldmaster 9400 CI en son 17/11/2006 yazılımını attım. Benim sorunum şu TPS paketi kanalları açılmıyor ya kanal geçişi yaparken o paket kanallarından hangisine denk gelirse gelisin bir müddet bekledikten sonra diğer bir kanala geçiş yapıyor bu da benim canımı sıkıyor.bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. selamlar
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
57000sfta cihazını intrenetten güncellemek için hangi proğramı indirmeliyim
57000sfta yı bilgisayardan yüklemek için hangi proğramı indirmeliyim
Konu ozan20 tarafından (07-01-2007 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Değerli form üyesi arkadaşlarım daha önce bahsettiğim tps kanalarındak donma problamimi 26 nisan 2006 tarihli yazılımını attım (polsat'ı izlemek için) problemimi çözdüm. gerçi tps kanalları izlenmiyor ama donma yok. şimdiki sorunun da Türksat da flash-Yaban-Rumeli-Animal Planet' i makina hafızaya almıyor.(0 Kanal bulundu) cihazım Goldmaster 9400 CI. Yardımlarınızı bekliyorum.Selamlar.
arkadaşım ilk olarak menü kurulum uydu tp düzenlemeden tp ekle ye girip frekna ları ekliyorsun sonrasınnda kanal ramaya girip manueli seçip eklediğin frekansı seçiyorsun. ve aramayı başalatıyyorsun. eğer yine sinyal gelmezse mesela discovery nin frekansında örnek vermek gerekirse 11966 olan frekansı 11965 vey 11967 yapıp yani değerini bir kademe düşürüp ve ya çıkartıp aramayı tekrar yaptır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri