Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Siyaset Erbabı Ağzını Bozunca...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kapak...?

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her ne kadar eleştirilsede bu hükümet sandıkta burada yazanlara artı çok ağır eleştiri yapanlara aldıkları oylarla tam bir kapak yapıcaktır işte bu yüzden böyle demokrasi ortamında herkes her dilediğini yazma özgürlüğüne sahipken alıcaklar cevaplarını.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Zeki Dost,
    Burada paylaştığın karikatürler her türlü her türlü polemiğin üstündeydi,teşekkürler.Ben türk halkının gözünün içine baka baka söylenen bir söze atfen basit bir açıklama görmek istedim,"Sayın Başbakan valiyi mi akladı,yoksa vatandaşın gavatlığını mı tescil etti?"Ben "Valimi yedirmem"in anlamı neydi?...Dostlar buna yanıt yerine kolları sıvayıp aklama-paklama işine soyunmuşlar. Olsun,gün gelir "empati" nin de ne olduğunu öğreniriz inşallah!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Zeki Dost,
    Burada paylaştığın karikatürler her türlü her türlü polemiğin üstündeydi,teşekkürler.Ben türk halkının gözünün içine baka baka söylenen bir söze atfen basit bir açıklama görmek istedim,"Sayın Başbakan valiyi mi akladı,yoksa vatandaşın gavatlığını mı tescil etti?"Ben "Valimi yedirmem"in anlamı neydi?...Dostlar buna yanıt yerine kolları sıvayıp aklama-paklama işine soyunmuşlar. Olsun,gün gelir "empati" nin de ne olduğunu öğreniriz inşallah!...

rselturk ; kardeş

--"Valimi yedirmem"in anlamı neydi?.. bunun cevabını veremezler !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valiyi protesto etmem için ne yapmamı istiyorsun veya ne yapmam gerekiyor eses kardeş....kılıçtaroğlunun mitinkte yaptığı gibi bende bu forumdan valinin anasına avradına zatialiniz buyurdu diye küfürmü edeyim yoksa adanaya gidip valiye suikastmı düzenleyeyim....seversin veya sevmessin bu ülkenin başbakanının ölmüş anasına meydana topladığın insanlar karşısında ağır küfürler hakaretler eden kılıçtaroğluna eleştiri yapmayacaksın sonra bana dönüp valiyi yeterince eleştirmemekle suçlayacaksın.....hadi oradan hadi...bana gavur diyen kendi müslüman olsa....
    yazdığıma baktım verdiğin cevaba baktım açıklama yaparak lafı uzatmaya gerek görmedim.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valinin yaptığı gavat kelimesi kamera karşısında olunca "ayıp".
    kamera yoksa "iltifat buyurdunuz efendim". yalanmı? hadi istanbul valisinin odasında ve kimse yokken etrafında, vali sana "gavat" desinde çıkar gıkını? şimdi kamera karşısında olunca, avantajı elinde kaçırmış oluyor valimiz. bu sadece akp makepe olayı değil. başta hangi parti olsa böyledir. sadece gavat kelimesi için (gavat yada farklı hakaretler) hiç bir parti bu güne kadar valiyi görevden almadı. almazda...
    akp liler bu işe hemen kılıçdaroğlunun ananı lafı ile savunmaya geçiyorlar haklı olrak diyeceğim ama,,, ya öyle bir konuşma olmasa idi (kılıçdaroğlu o konuçmasını yapmasa idi) ne ile savunurdunuz? ne cevap verirdiniz? başbakan ayıp etti dermiydiniz? demesdiniz bence... olur böyle şeyler. valilik makamında da olur, başbakanlıktada olur...olmaması gereken şey, kameranın orada olması...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre valinin bu şekilde tepki vermesi akp karşıtlarınca hemen durumdan vazife çıkarılmaya başlandı.

vaktiyle bir orgeneral bu vatanın başbakanına ''p.....k seninle sonuna kadar uğracağım'' demişti de kimsenin o zaman gıkı çıkmamıştı. süleyman demirel bile o zaman bu ülkede herkesin fikir ve düşünce özgürlüğü var, demişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı
    akp liler bu işe hemen kılıçdaroğlunun ananı lafı ile savunmaya geçiyorlar haklı olrak diyeceğim ama,,

burada bahsedilen bensem, ben akp li değilim osman bey.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana göre valinin bu şekilde tepki vermesi akp karşıtlarınca hemen durumdan vazife çıkarılmaya başlandı.

vaktiyle bir orgeneral bu vatanın başbakanına ''p.....k seninle sonuna kadar uğracağım'' demişti de kimsenin o zaman gıkı çıkmamıştı. süleyman demirel bile o zaman bu ülkede herkesin fikir ve düşünce özgürlüğü var, demişti.
    sayın selvi kılıçdaroğlu nuda kınayalım. o general kimse kınayalım.kızalım.konu valiydi yorumda o şekilde ben zaten eleştirimi yanlışı yanlışla kapatmak olmaz .benim kötüm daha iyidir olmaz,valinin durumundan vazife çıkarmak basit,gündem meşguliyeti,biz vazifeyi türk milleti ve değerleri üzerinden çıkarırız.bırakında diyarbakırda olanlara ve olacaklara bakın,kanı beş para etmeyenlerle devletin zirvesi elele,kolkola.adıda barış,pkk millete süre veriyor,barzani denen rüyasında görse inanmayacağı şeyler görüyor.türk milletine söven şıwan denen protokolde,bura da vali gavat demiş,kemal ananı demiş,paşa pezo demiş, osman kardeşin dediği gibi kamera tepkisi.günlük hayatta herkesin kullandığı sözler,sadece kademe farkı var.mesele büyük.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri