bazı dersaneler kan emmici oldu kapatılsın devlet nezaretinde olsun
Evet
Hayır
bazı dersaneler kan emmici oldu kapatılsın devlet nezaretinde olsun
slm
arkadaşlar
Dersaneler özeldir çönkü para veriyorsun resmiyet kazanılsın ve öğrenciler birşeyler öğrensinler
dersanelerin var olma sebepleri ortadan kaldırılmalı ailelerin binlerce lira ödemeleri kabul edilemez türkiyedeki eğitim ve öğretim kökten değişmeli derdsanelerde öğretilenlerin okulda öğretilmesi, gerekiyor sonuçta dersaneye gerek kalmaz ama burada dersaneleri kapatmak gibi bir düşünce olduğunu zannetmiyorum kanaatimce bir iktidar kavgası yaşanıyor birileri aba altından sopa gösteriyor
Okulda adam gibi okudukta dersanemi kaldı. Bence kapatılsın para tuzağından başka bişeye yaramaz.
ülkemizde dershane aracılıgıyla üniversite sınavlarını geçen bir çok tanıdıgım oldugu için bence kapatılmasın.
zaten kapatılmak istenmiyor özel okula dönüştürülüyor dersanelerdeki sistemde değişiklik olmayacak sadece eğitim saatleri değişecek şimdiye kadar öğrenci sabah okula akşamüstü dersaneye gidiyodu şimdi sabah dersaneye gidecek akşama kadar devlet okullarının öğrenci sayısıda düşecek 30 kişilik sınıflar icabında 20 kişilik sınıflara dönüşecek dolayısı ile devlet okullarının eğitim kaliteside yükselecek dersanelerde (özel okullarda ) zaten kalite yüksek dersane sahipleri öğrenci başına aldıkları ücretleri daha da artıracaklar kazanç yönünden dersanelerin bi zararı olmayacak zaten dersanelerin içinde gülen cemaatinin dışındakilerin sesinin çıktığını itiraz ettiklerini gördünüz duydunuzmu olan cemaatin farklı bi sistemi vardı öğrenciler üzerinde kurdukları (hizmet) olan bu hizmet kavramı ile ilgili bişey
bencede kapatılsın
bence para tuzağı calısan çocuk başarılı zaten
ersande değil okulda eğitim olmalı.ama öğretmenlerimiz bir kösede diğer kösede ödrencilerimiz sigara tüttürüyor.maalesef okulda ev ,araba,gibi düşünceler hakim ögretmenlerimizde.
SİVAS EĞİTİMDE 73. SIRADA ...
mesleki ve teknik ortaöğretim okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin okullarda yapılan sınavlardaki aldığı puanlardan yola çıkarak “SİVAS EĞİTİMDE 73. SIRADA
81 ilde sıramıza bakıyorum.utanılacak durum
Mesele DERSHANELER değil mesele başka,,, bunlar çok güzel GÜNDEM değiştirme HAREKETLERİ.!!! Şu hale bakın Sn.Başbakan daha CUMARTESİ günü DİYARBAKIR' da KÜRDİSTANDAN dan ve ÜSTÜ KAPALI olarak GENEL AF tan bahsetmeye başladı BİZLER neleri tartışıyoruz.!
Konu Dijitalci tarafından (20-11-2013 Saat 02:23 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri