çok deyil 5-10 yıl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattığını daha iyi anlayacağız...dışımızdan bağırarak olmasada içimizden bir teşekkür edeceğiz(kronik akparti karşıtları hariç tabii)....akparti hükümeti salakmı gözüküyor yoksa aptalmı sanınıyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsın....arkadaşlar akparti dersaneler konusunda bir dönüşüm yapmak zorunda,dersaneleri eğitim sistemine özel okullar sıfatıyla sokma niyetinde,bundada haklı....körün tuttuğunu öptüğü,aynı dershane sırasında oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiği,pazarda kurbanlık koç satışındaki gibi pazarlıkların yapıldığı bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği ortamda dersaneler sonsuza kadar devammı edecek,dersaneler devam etsin diyorsanız bugüne kadar özelleştirme sonucu kapanan satılan dönüştürülen kamu ve özel sektör işletmelerinin günahı neydi....sırf akparti bu dönüşümü yapacak diye kabul etmemek karşı durmak nekadar akıllıcadır....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanın başı devletin kurumlarını cemaatleştiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....
Yer imleri