REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Katılımcı sayısı
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayır

139 44.98%
77 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok deyil 5-10 yıl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattığını daha iyi anlayacağız...dışımızdan bağırarak olmasada içimizden bir teşekkür edeceğiz(kronik akparti karşıtları hariç tabii)....akparti hükümeti salakmı gözüküyor yoksa aptalmı sanınıyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsın....arkadaşlar akparti dersaneler konusunda bir dönüşüm yapmak zorunda,dersaneleri eğitim sistemine özel okullar sıfatıyla sokma niyetinde,bundada haklı....körün tuttuğunu öptüğü,aynı dershane sırasında oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiği,pazarda kurbanlık koç satışındaki gibi pazarlıkların yapıldığı bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği ortamda dersaneler sonsuza kadar devammı edecek,dersaneler devam etsin diyorsanız bugüne kadar özelleştirme sonucu kapanan satılan dönüştürülen kamu ve özel sektör işletmelerinin günahı neydi....sırf akparti bu dönüşümü yapacak diye kabul etmemek karşı durmak nekadar akıllıcadır....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanın başı devletin kurumlarını cemaatleştiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping her şey tıkırında maaşallah !

[QUOTE=hüseyin;714394]çok deyil 5-10 yıl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattığını daha iyi anlayacağız...dışımızdan bağırarak olmasada içimizden bir teşekkür edeceğiz(kronik akparti karşıtları hariç tabii)....akparti hükümeti salakmı gözüküyor yoksa aptalmı sanınıyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsın....arkadaşlar akparti dersaneler konusunda bir dönüşüm yapmak zorunda,dersaneleri eğitim sistemine özel okullar sıfatıyla sokma niyetinde,bundada haklı....körün tuttuğunu öptüğü,aynı dershane sırasında oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiği,pazarda kurbanlık koç satışındaki gibi pazarlıkların yapıldığı bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği ortamda dersaneler sonsuza kadar devammı edecek,dersaneler devam etsin diyorsanız bugüne kadar özelleştirme sonucu kapanan satılan dönüştürülen kamu ve özel sektör işletmelerinin günahı neydi....sırf akparti bu dönüşümü yapacak diye kabul etmemek karşı durmak nekadar akıllıcadır....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanın başı devletin kurumlarını cemaatleştiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum

-----okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği
    ----

hüseyin kardeş siz nerede yaşıyorsunuz atıp tutuyorsun...
    okullar sıra yok defter yok ayakkabıyok üsbaşyok !

sana tavsiyem sabahları yayınlanıyormuş bana da denk gelen --müge anlının proramını bir izlederim..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok deyil 5-10 yıl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattığını daha iyi anlayacağız...dışımızdan bağırarak olmasada içimizden bir teşekkür edeceğiz(kronik akparti karşıtları hariç tabii)....akparti hükümeti salakmı gözüküyor yoksa aptalmı sanınıyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsın....arkadaşlar akparti dersaneler konusunda bir dönüşüm yapmak zorunda,dersaneleri eğitim sistemine özel okullar sıfatıyla sokma niyetinde,bundada haklı....körün tuttuğunu öptüğü,aynı dershane sırasında oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiği,pazarda kurbanlık koç satışındaki gibi pazarlıkların yapıldığı bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği ortamda dersaneler sonsuza kadar devammı edecek,dersaneler devam etsin diyorsanız bugüne kadar özelleştirme sonucu kapanan satılan dönüştürülen kamu ve özel sektör işletmelerinin günahı neydi....sırf akparti bu dönüşümü yapacak diye kabul etmemek karşı durmak nekadar akıllıcadır....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanın başı devletin kurumlarını cemaatleştiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....

senın dediğin gibi oy deposu değilmiş ?

---Başbakan - Gülen'in 'dershaneleri hükümete devredelim' teklifine cevap verdi

--Gülen'e cevap! Biz derbe hükümeti değiliz dedi...20.11.2013

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....
    ALLAH CELLECELALEHU insanı yarattı neyin iyi neyin kötü olacağını en iyisini en layıkını o bilir merak etme o herşeyi iyi etmiştir o yaratan bizler onun yarattıklarıyız koymasaydı iyi ederdide ne demek allah için töbe et allah töbe edenleri sever

odur şükre yaraşan odur zikre layık olan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH CELLECELALEHU insanı yarattı neyin iyi neyin kötü olacağını en iyisini en layıkını o bilir merak etme o herşeyi iyi etmiştir o yaratan bizler onun yarattıklarıyız koymasaydı iyi ederdide ne demek allah için töbe et allah töbe edenleri sever

odur şükre yaraşan odur zikre layık olan
    mehmet kardeşim bahsi geçen kelimede benim ALLAHA bir sitem bir şikayet veya hayıflanma niyetim olmadığını,sözümün bir istek ve arzudan öte gitmediğinide ben ve beni yaratandan başka kim bilebilirki....insanoğlu farkına varmadan yaratana karşı ukalalık veya saygısızlıkta yapabilir fakat bu onun samimiyetsiz ve aşksız olduğu anlamına gelmezki....neyse lütfedip hatırlatmada bulunduğun için yinede teşekürler....hoşçakal...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet kardeşim bahsi geçen kelimede benim ALLAHA bir sitem bir şikayet veya hayıflanma niyetim olmadığını,sözümün bir istek ve arzudan öte gitmediğinide ben ve beni yaratandan başka kim bilebilirki....insanoğlu farkına varmadan yaratana karşı ukalalık veya saygısızlıkta yapabilir fakat bu onun samimiyetsiz ve aşksız olduğu anlamına gelmezki....neyse lütfedip hatırlatmada bulunduğun için yinede teşekürler....hoşçakal...

Allah Her Şeyi Yaratan, Yaşatan ve Gözetendir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri