REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Katılımcı sayısı
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayır

139 44.98%
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

- "İnsanlar çoluk çocuklarının yetişmesi için faydalı yerlere göndererek başarılı insan olmasına özen gösteriyorlar. Aileler bunda haklıdırlar. böyle toplumu ilgilendiren bir konuda Aceleci olmamak lazım. kararlar aceleci verilirse bunun zararını aileler ve çocuklar görür
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok deyil 5-10 yıl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattığını daha iyi anlayacağız...dışımızdan bağırarak olmasada içimizden bir teşekkür edeceğiz(kronik akparti karşıtları hariç tabii)....akparti hükümeti salakmı gözüküyor yoksa aptalmı sanınıyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsın....arkadaşlar akparti dersaneler konusunda bir dönüşüm yapmak zorunda,dersaneleri eğitim sistemine özel okullar sıfatıyla sokma niyetinde,bundada haklı....körün tuttuğunu öptüğü,aynı dershane sırasında oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiği,pazarda kurbanlık koç satışındaki gibi pazarlıkların yapıldığı bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği ortamda dersaneler sonsuza kadar devammı edecek,dersaneler devam etsin diyorsanız bugüne kadar özelleştirme sonucu kapanan satılan dönüştürülen kamu ve özel sektör işletmelerinin günahı neydi....sırf akparti bu dönüşümü yapacak diye kabul etmemek karşı durmak nekadar akıllıcadır....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanın başı devletin kurumlarını cemaatleştiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....

senın dediğin gibi oy deposu değilmiş ?

---Başbakan - Gülen'in 'dershaneleri hükümete devredelim' teklifine cevap verdi

--Gülen'e cevap! Biz derbe hükümeti değiliz dedi...20.11.2013

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okumak isteyen çocuk çobanlık yaparakta okur çalışarakta okur yeterki içinden gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hizmet gurubu doğru yolda yaptıkları yanlışlıkları düzeltiyorlar. TV de yaptıkları hataları anlatıyorlar çok geç kaldılar bu işlerin ucu onlara dayandı türk dünyasındakı okullarıda kapatacaklar misyonları buraya kadarmış.(hizmet çok yanlış yaptı sıra hizmette )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede kesinlikle kapatılmalı normal okullalara zaten gidiyo çocuklar başka bir okula gitmenin manası ne tam bir para tuzağı kolayını bulsalar 7/24 okulda tutacaklar çocukları çıkar uğruna
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlarımın bazıları çok açık ve net söylemiş yorumlarda hükümet karşıtlarının kaptılmasın dediğini görüyorum öğretmen açığından bahsedenler var ataması yapılmayan öğretmenlerin dersanelere yöneldiğini yazanlar dersanelerde çalşanların ev geçindirdiğini yazanlar vs arkadaşlar dersaneler kapatılmıyo dolayısı ile çalışanları çalışmaya devam . dersaneye giden öğrenciler devlet okullarına gitmeyecekler sınıf mevcutları azalacak devletin harcamaları azalacak eğitim daha kaliteli olacak dersaneye giden çocuk hem okula gidip hemde para vererek dersaneye gitmiş olmayacak nasıl olsa parasını veriyo verdiği para karşılığı kaliteli eğitim alıyo sıkıntı yok parası olmaya çocuğunu ne özel okula gönderebiliyo nede dersaneye gönderebiliyo sorun varmı yok dersanelerden para kazananlar özel okul olunca bedavamı okutacaklar çocukları hayır yine ücret alınacak hatta daha yüksek ücretler alınacak öğrencilerden burda gelir düşmesi olmayacak dersaneler açısından yükselme söz konusu peki sorun nedir dikkat edilirse onlarca dersane var ama cemaatin dersanelerinden sesler geliyo diğer dersanelerden ses çıkmıyo cemaatin ses çıkarmasının nedenini ben söyliim arkadaşlar şimdi bu cemaatte abiler ablalar diye kavramlar var dersaneye giden öğrenciler abilere ve ablalara gidiyolar orda nur cemaatinin bir sistemi var bu çocuklar bu sisteme uyarlanılıyo biraz müsbet eğitim biraz menfi eğitim biraz cemaatin çıkarlarına hizmet vs olay bundan ibaret dersaneler özel okula dönüştürülürse sistemlerinde değişiklikler sözkonusu olacağından (nasıl bişey olur bende merak ediyorum) AKparti iktidarından önce okullarını MEB e devretmeyi kabul ederken şimdi avazları çıktığınca bağırıyolar taki başbakanımızı FİRAVUN KARUN ve HIRSIZLIKLA itham ediyolar At gözlüğü takan arkadaşlara sesleniyorum çıkarın atgözlüklerinizi olaya mantıklı bakın senin paran varsa özel okula veya dersaneye gönderiyosun ama benim yok ne olcak sınıflarda kalabalık benim çocuğumda avrupalı gibi sayıca daha az sınıflarda eğitim görse öğretmenler daha çok ilgilenebilse benim çocuğumda kaliteli eğitim alabilse sana ne zararı var (ben söyliim üniveriste sınavında senin çocuğuna rakip olur belki senin çocuğundan daha yüksek puan alır benim çocuğum bir üniveristeye yerleşir senin çocuğun yerleşemez korkusu yaşarsın en fazla) yanlışmıyım arkadaşlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkemizde dershane aracılıgıyla üniversite sınavlarını geçen bir çok tanıdıgım oldugu için bence kapatılmasın.
    zaten kapatılmak istenmiyor özel okula dönüştürülüyor dersanelerdeki sistemde değişiklik olmayacak sadece eğitim saatleri değişecek şimdiye kadar öğrenci sabah okula akşamüstü dersaneye gidiyodu şimdi sabah dersaneye gidecek akşama kadar devlet okullarının öğrenci sayısıda düşecek 30 kişilik sınıflar icabında 20 kişilik sınıflara dönüşecek dolayısı ile devlet okullarının eğitim kaliteside yükselecek dersanelerde (özel okullarda ) zaten kalite yüksek dersane sahipleri öğrenci başına aldıkları ücretleri daha da artıracaklar kazanç yönünden dersanelerin bi zararı olmayacak zaten dersanelerin içinde gülen cemaatinin dışındakilerin sesinin çıktığını itiraz ettiklerini gördünüz duydunuzmu olan cemaatin farklı bi sistemi vardı öğrenciler üzerinde kurdukları (hizmet) olan bu hizmet kavramı ile ilgili bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşkeee nerde o günler kapatılmaz onlar olduğu sürece hiçbirzaman şiddet cahillik hüküm tasfiye kırdırma durmaz zengin kelimesini kulanacam ama benim nedemek istediğimi iyi anlarsınız bunlar halkın dikatini dağıtmak için tcy basın yayınlandığı haberlerdir bizim boyutumuz elle tutulur gözle görünür bir boyuttur bu yaşadığımız boyuttakilerinemi güvenecez dinleyecez dediklerini dinleyip kendinizi onlara inandıramazsınız çünkü oda senin gibi sradan bir canlı gibi yer içer tuvalete çıkar sıçar ürer ama kanı farklıdır bunların bir ellerinde bok var bir ellerinde güzel koku sacan çiçek var güzel kokan tarafını kendi soydaşlarına kokturur bok tarafınıda sizlere yani diyecemki biz mucize değiliz mucize yaratmıştır bizi kimin mucizesi yüce allahın kırılmaz mucizesi bunları yaratmış siz kalkıp bu tohuma yönelip bunlar alahımızdır diyorsunuz nerde aklınız sizin diğer dünyada mükafatınız cehennemin ateşini kızdırmak için odun olursunuz sizleri yönetenlerde o kızkın ateşine atılacaktır sonsuz çekilde bir canlı af eder çünkü acı çeker ama allah sonsuz olduğu için afetmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geniş halk kesimi yoksul olduğundan çocuklarını dershaneye gönderemiyor buda bir eşitsizliğe sebep oluyor bence kapatılmalı böyle bir uygulama sadece ülkemizde var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Okullar olmasa maarifi ne güzel idare ederdim" diyen zihniyete benziyor. Dersaneleri sistem doğurmuştur. Önce sistemi düzeltirsen ihtiyacı ortadan kaldırırsan, sorun kendiliğinden çözülür. 11 yıllık iktidar ve her yıl teni bir düzenleme. Hatta bazı yıllar 2 farklı uygulama yaşadık. Sanki başka bir hükümet gelmiş de bakan değişmiş gibi yeni bir uygulama deyip herşeyi sil baştan yaptılar.
    İngilizler yüzlerce yıl hindistanı eğitim sistemini çökerterek yönetmiştir. Gereksiz bilgiyle yüklenen nesiller yönetime katılamamış..
    Anadolunun has evlatlarının eğitim almasına ne gerek var. Onlar amelelik, askerlik yapsınlar. Yöneten elitlerin çocukları yeter.
    Önce bu boyunduruktan kurtulmak lazım. Ben bu tartışmaları, çözülme sürecinin gündemden düşürülmesi gayreti olarak görüyorum.
    Selamlar.

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri