Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Katılımcı sayısı
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayır

139 44.98%
77 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta ;

Müdür ile öğrencinin 'müstehcen resim' kavgası

TEKİRDAĞ Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki İ.B., motosikletinin plakasına yapıştırdığı kara kalemle çizilmiş kadın resmini Okul Müdürü Erhan B.’nin müstehcen bularak kendisini dövdü

bu konunun dershaneler ile ne alakası var anlıyamadım.illa karalama kampanyası düzenleyeceksen başka konu aç.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu konunun dershaneler ile ne alakası var anlıyamadım.illa karalama kampanyası düzenleyeceksen başka konu aç.
    kardeş resime bakıp da atlama bir üste rselturk usta nedemiş bak şunu demiş ,

Bu işin adı Milli Eğitim.Eğitim politikaları belirlenirken çağın gereklerine ve toplumun ihtiyaçlarına göre bir takım ilkeler saptanır,hükümetler de bu ilkeli uygulamaları yönetirler.Tek parti yönetiminde bile on yılda beş bakan değişiyorsa ve her yeni bakan kendince köklü değişikliklere gidiyorsa,burada ciddi bir eğitim politikasından bahsetmek olası değildir. demiş mi demiş siz ne anladınız ?:49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri