REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Katılımcı sayısı
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayır

139 44.98%
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....
    ALLAH CELLECELALEHU insanı yarattı neyin iyi neyin kötü olacağını en iyisini en layıkını o bilir merak etme o herşeyi iyi etmiştir o yaratan bizler onun yarattıklarıyız koymasaydı iyi ederdide ne demek allah için töbe et allah töbe edenleri sever

odur şükre yaraşan odur zikre layık olan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Hüseyin kardeş! İlk kez bir doğru noktada buluştuk.Yazdıklarının doğruluğunu ben de biliyorum.Ama bunları sen değil de benim gibi biri yazsaydı,neyle suçlanacağımız belliydi.Sayın başbakana bundan böyle "Ayrılsakta beraberiz" sarkısı daha çok yakışacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH CELLECELALEHU insanı yarattı neyin iyi neyin kötü olacağını en iyisini en layıkını o bilir merak etme o herşeyi iyi etmiştir o yaratan bizler onun yarattıklarıyız koymasaydı iyi ederdide ne demek allah için töbe et allah töbe edenleri sever

odur şükre yaraşan odur zikre layık olan
    mehmet kardeşim bahsi geçen kelimede benim ALLAHA bir sitem bir şikayet veya hayıflanma niyetim olmadığını,sözümün bir istek ve arzudan öte gitmediğinide ben ve beni yaratandan başka kim bilebilirki....insanoğlu farkına varmadan yaratana karşı ukalalık veya saygısızlıkta yapabilir fakat bu onun samimiyetsiz ve aşksız olduğu anlamına gelmezki....neyse lütfedip hatırlatmada bulunduğun için yinede teşekürler....hoşçakal...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Hüseyin kardeş! İlk kez bir doğru noktada buluştuk.Yazdıklarının doğruluğunu ben de biliyorum.Ama bunları sen değil de benim gibi biri yazsaydı,neyle suçlanacağımız belliydi.Sayın başbakana bundan böyle "Ayrılsakta beraberiz" sarkısı daha çok yakışacak.
    hocam(bu hitabımı yanlış anlama) bu memlekette ortalığı bulandıran kargaşa çıkaran huzuru bozan ismi cismi mevkisi rütbesi kim, ne olursa olsun eleştiririm...bu babamda olsa yine aynı tavrı gösteririm....ben bu ülkede yaşıyorum ve bu ülkede öleceğim...yaşadığım bu ülkenin gelişmesi büyümesi zenginleşmesi için çabalayan yırtınan kafa yoran kim olursa kim varsa ama sandıkta ama pc başında ama başka alanlarda desteklemeye tarafı olmaya devam edeceğim....bunu kendim için deyil çocuklarımız için onların çocukları için yapmalıyız...bunu biz yapmayıp kim veya kimler yapacakki...1999'dan beri amerikada ne aradığı belli olmayan hocaefendimi yapacak yoksa dinine felsefesine din kardeşlerim dediği kişilere ters düşep çelişki yarattığı amerikanınmı yapmasını bekleyeceğiz....çıkarlar sözkonusu olunca büyük şeytan denilen abd'de gözlerde,sözlerde ve beyinlerde melek olarakmı görülüyor nedir...72 yaşına girmiş bir adam hükümetle kayıkçı kavgası yapıp sidik yarışına gireceğine dersanelerini özele çevirip,o tv kanallarında haftalarca dramize ettiğin doğulu batılı fakir fukara çocuklarını bedeva eğitip sınavlara hazırlasan daha iyi olmazmı...seni rabbine daha fazla yaklaştırmazmı...böyle bir tavır göstermek ekranlarda verdiğn din derslerinden daha hayırlı olacağı kanaatindeyim,diğer taraftanda ülke dersane tantanasından kurtulmuş olur....dersanelermi milli egitime bağlı milli egitimmi dersanelerin bir parçası anlayamadık kardeşim...halkın seçtiği halka hesap veren insanlar daha çok bağıracaklarına,yüzelli ikiyüz milyar dolarlık bir malvarlığınının büyük kısmını bu söktörden yapmış olan insanlar avazı çıktığı kadar patlarcasına bağırıyorlar...bune pişkinlik bune kaşerlik anlamıyorum....üstelik çomak sokupta deşifre ettiğiniz bir oslo varken,hakan fidan gibi vatansever bir birokratı cemaat savcılarına teslim etmeye yemeye çalışırken........babamın güzel bir lafı aklıma geldi....oglum arkadan her gördüğün eşarplıyı kadın sanma...demesi bazılarına cuk oturduğunu görüyorum....selamlar hocam....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Hüseyin kardeş;açık olmakta,içi-dışı bir olmakta velhasıl gün ışğında dolaşmakta her zaman yarar var.Allah bizleri ikiyüzlülerden ve ard niyetlilerden korusun!....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dersaneler kapatılmamalı Özel teşebbüs engellenmemeli. Ancak talep olmazsa kendiliğinden kapanır zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankete Kapatılması yönünde oy kullandım.Çocuklarımızı son 2o yılda inanılmaz bir yarış içerisinde koşuşturuyoruz,onları sevmesini bile öğrenemedik,okullar,yıllarla birlikte bitiveriyor,Okulun bitmesi sonucu değiştirmiyor,24 yaşına gelen genç cebinde çay parası olmadan dolaşıp duruyor,bunların hepsi plansız ve proğramsız eğitimin sonucu çocuklarımız daha verimli yetişebilmesi için eğitimin çok güzel bir programa alınması gerekir,hele bir de 4+4+4 eğitimi getirdiler ki sorma 4.sınıftan sonra ne olacağı bile meçhul,anakucağından alıp usta eline 10 yaşında verecepğiz ,Bir ülkenin kalkına bilmesinin yegane dayanağı eğitiminin çok programlı olmasından geçer,eğitim iyi olmuşolsaydı bu kadar dershane ortaya çıkmayacaktı,dershane parası ödenmedi diye kimse intihar falan etmeyeckti,zenginlemiş eğitimciler,dershaneler olmayacaktı,Kısacası Eğitim düzeltilmeden dershanelerin kapatılması da bir olkadar yanlış diye düşünüyorum,Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapatsınlar.para tuzağından başka bişerşey değil.durumu iyi olan gönderecek özel ders görecek.garibanlar ne yapacak.yanımızda dershane var,1 taksiti 10 gün geçti diye, sen evine git para yatırınca, gel diyen dershane sahibini gördüm.16-17 yaşındaki genç kız hüngür hüngür ağladı gitti evine.o günden bu güne sevmiyorum bu gibi toplu para tuzaklarını...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kapatılsın ne gerek var şartlar eşit olsun
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Mokur,aynı duyguları ben de paylaşıyorum;dersane olgusunu ben de sevmiyorum.Ama bu bir sonuç,neden değil!Türk Eğitim Sisteminin içine düştüğü açmazın sonucu.Durup duruken çıkmadı.Bu bir gündem saptırmadır...
    [COLOR="Red"]Dün Taraf Gazetesinin nişangahında muhalefet vardı:Nişan tahtasında ise iktidara muhalif olan herkes...Önce siyasi partiler,sonra üniversite,adliye,emniyet derken sıra geldi örgütlü dingin güçlere..Düzmece belgeler Taraf Gazetesinin namlusundan ulusalcılara,Atatürkçülere ve Silahlı kuvvetler komutasına aralıksız salvo atışı yaparken,yapılmayan darbenin arkasındaki niyet sorgulanırken ve seçilmişiyle atanmışıyla seçkin bir kesim Silivri de zorunlu ikâmete mecbur edilmişken kimsenin aklına Taraf'ın tarafsızlığını sorgulamak gelmiyordu!
    Oysa bugün olduğu gibi dün de devletin istihbarat kaynakları Taraf için çalışıyordu.İşin cilvesine bakın ki,iktidarın tarafları şimdi birbirlerine "karşı taraf" olmuşlardı.Dersaneler,bu savaşın zeminini oluşturuyor.Siyasi iktidarın bugün ulusal basında tam sayfa yayınlanan ilanı ile akşam Samanyolu Tv ana haberinde yapılan karşılıklı suçlamaların nedeni bu kadar basit olamaz."Ne dediler de yapmadık?"diyen başbakanın yanında,"Bu fitneyi yaratanlar umduğunu bulamayacak!" diyen hükümet sözcüsünün yakınmaları iktidardaki bir huzursuzluğun kanıtıdır.
    Dersane olayının seçim sonrasına ertelenmesindeki amaç,iktidarı oluşturan ayaklardan birindeki rahatsızlık bir "çatlama" mı yoksa bir "burkulma" mı,bunu saptamaktır.
    Toplumda Gezi olaylarıyla başlayan ve giderek tırmanan bir rahatsızlık vardır:Bu rahatsızlık sayın Başbakanın bu kadar sürede dünyanın sayılı zenginler sıralamasında ilk beşin içinde olmasından mı,yoksa evlatlarının iki yılda bir kocaman gemileri suya indirmesinden mi,ya da tüm aile yakınlarıyla bir üniversite kuracak düzeye gelmesinden mi bilinmez, bir sürü neden var,.Belkide Kuzey Irak ta çizilen "kırmızı çizgilerin" unutulmasından,halka bilgi verilmeden sürdürülen éBarış Görüşmelerinin" "Türk-İslam setezcileriyle ters düşmesinden Irakta,İran da,Mısır ve Suriye ile yürütülen dış ilişkilerin akamete uğramasından kaynaklanabilir.Neden çok! Ama gerçek olan şu ki,İktidarın fay hattı kırılmıştır,hükümet sadece hasar tesbitindedir!...:49::49:/COLOR]

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri