hocam(bu hitabımı yanlış anlama) bu memlekette ortalığı bulandıran kargaşa çıkaran huzuru bozan ismi cismi mevkisi rütbesi kim, ne olursa olsun eleştiririm...bu babamda olsa yine aynı tavrı gösteririm....ben bu ülkede yaşıyorum ve bu ülkede öleceğim...yaşadığım bu ülkenin gelişmesi büyümesi zenginleşmesi için çabalayan yırtınan kafa yoran kim olursa kim varsa ama sandıkta ama pc başında ama başka alanlarda desteklemeye tarafı olmaya devam edeceğim....bunu kendim için deyil çocuklarımız için onların çocukları için yapmalıyız...bunu biz yapmayıp kim veya kimler yapacakki...1999'dan beri amerikada ne aradığı belli olmayan hocaefendimi yapacak yoksa dinine felsefesine din kardeşlerim dediği kişilere ters düşep çelişki yarattığı amerikanınmı yapmasını bekleyeceğiz....çıkarlar sözkonusu olunca büyük şeytan denilen abd'de gözlerde,sözlerde ve beyinlerde melek olarakmı görülüyor nedir...72 yaşına girmiş bir adam hükümetle kayıkçı kavgası yapıp sidik yarışına gireceğine dersanelerini özele çevirip,o tv kanallarında haftalarca dramize ettiğin doğulu batılı fakir fukara çocuklarını bedeva eğitip sınavlara hazırlasan daha iyi olmazmı...seni rabbine daha fazla yaklaştırmazmı...böyle bir tavır göstermek ekranlarda verdiğn din derslerinden daha hayırlı olacağı kanaatindeyim,diğer taraftanda ülke dersane tantanasından kurtulmuş olur....dersanelermi milli egitime bağlı milli egitimmi dersanelerin bir parçası anlayamadık kardeşim...halkın seçtiği halka hesap veren insanlar daha çok bağıracaklarına,yüzelli ikiyüz milyar dolarlık bir malvarlığınının büyük kısmını bu söktörden yapmış olan insanlar avazı çıktığı kadar patlarcasına bağırıyorlar...bune pişkinlik bune kaşerlik anlamıyorum....üstelik çomak sokupta deşifre ettiğiniz bir oslo varken,hakan fidan gibi vatansever bir birokratı cemaat savcılarına teslim etmeye yemeye çalışırken........babamın güzel bir lafı aklıma geldi....oglum arkadan her gördüğün eşarplıyı kadın sanma...demesi bazılarına cuk oturduğunu görüyorum....selamlar hocam....
Yer imleri