Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayýr

139 44.98%
Sayfa 3/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede kapatýlsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence para tuzaðý calýsan çocuk baþarýlý zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ersande deðil okulda eðitim olmalý.ama öðretmenlerimiz bir kösede diðer kösede ödrencilerimiz sigara tüttürüyor.maalesef okulda ev ,araba,gibi düþünceler hakim ögretmenlerimizde.
    SÝVAS EÐÝTÝMDE 73. SIRADA ...

mesleki ve teknik ortaöðretim okullarýmýzda öðrenim gören öðrencilerimizin okullarda yapýlan sýnavlardaki aldýðý puanlardan yola çýkarak “SÝVAS EÐÝTÝMDE 73. SIRADA

81 ilde sýramýza bakýyorum.utanýlacak durum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mesele DERSHANELER deðil mesele baþka,,, bunlar çok güzel GÜNDEM deðiþtirme HAREKETLERÝ.!!! Þu hale bakýn Sn.Baþbakan daha CUMARTESÝ günü DÝYARBAKIR' da KÜRDÝSTANDAN dan ve ÜSTÜ KAPALI olarak GENEL AF tan bahsetmeye baþladý BÝZLER neleri tartýþýyoruz.!
    Konu Dijitalci tarafýndan (20-11-2013 Saat 02:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kapatýlsýn herþey ranta dönüþü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hüseyin kardeþ siz nerede yaþýyorsunuz atýp tutuyorsun...
    okullar sýra yok defter yok ayakkabýyok üsbaþyok

1970'li yýllarýn chp'sini çok güzel tarif etmiþsin,seni tebrik ederim zeki kardeþ....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sana tavsiyem sabahlarý yayýnlanýyormuþ bana da denk gelen --müge anlýnýn proramýný bir izlederim

bizim buradaki dersaneler konusuyla müge anlýnýn polisçilik oynadýðý programýn ne alakasý var...ne kendisini nede o tip aylakçý iþi proðramlarý sevmemde izlememde....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemizde eðitim eþitliði anayasaya göre var.Fakat eðitim kalitesi þehirden þehre okuldan okula deðiþiyor. sistem parasý olan eðitim alsýn olmayan çýrak bile olamasýn sistemi. parasý olan özel okullarda her türlü eðitimi alýyor olamýyanda devlet okullarýnda birþeyler yapmaya çalýþýyor. Baba anne yemeyip giymeyip dersaneye göndremeye çalýþýyor. Sonuçta Çoçuðu ünüversiteyi kazanýrsa bütün sýkýntýlarýný biryana býrakýyor.kaliteli iþini seven öðrencinin dilinden anlayan eðitimciler olmadýðý sürece dersanelere ihtiyaç vardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kapatýlmasýn aksine teþfik edilmeli ve destek olunup gidemeyenler ücret yönünden desteklenmeli.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart þimdi anladýn sen !

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sana tavsiyem sabahlarý yayýnlanýyormuþ bana da denk gelen --müge anlýnýn proramýný bir izlederim

bizim buradaki dersaneler konusuyla müge anlýnýn polisçilik oynadýðý programýn ne alakasý var...ne kendisini nede o tip aylakçý iþi proðramlarý sevmemde izlememde....

senin kafan baþka yerlere çalýþmasýn benim dediðim senin havaattýðýn okullarda tablet vesair var diyorsun !

benm dediðim dersane bunlar nerde senin dediðin lattap 20 kiþilik sýnýflar
    þimdi anladýn sen ! polisiyeci seni

Sayfa 3/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri