bencede kapatýlsýn
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
bencede kapatýlsýn
bence para tuzaðý calýsan çocuk baþarýlý zaten
ersande deðil okulda eðitim olmalý.ama öðretmenlerimiz bir kösede diðer kösede ödrencilerimiz sigara tüttürüyor.maalesef okulda ev ,araba,gibi düþünceler hakim ögretmenlerimizde.
SÝVAS EÐÝTÝMDE 73. SIRADA ...
mesleki ve teknik ortaöðretim okullarýmýzda öðrenim gören öðrencilerimizin okullarda yapýlan sýnavlardaki aldýðý puanlardan yola çýkarak “SÝVAS EÐÝTÝMDE 73. SIRADA
81 ilde sýramýza bakýyorum.utanýlacak durum
Mesele DERSHANELER deðil mesele baþka,,, bunlar çok güzel GÜNDEM deðiþtirme HAREKETLERÝ.!!! Þu hale bakýn Sn.Baþbakan daha CUMARTESÝ günü DÝYARBAKIR' da KÜRDÝSTANDAN dan ve ÜSTÜ KAPALI olarak GENEL AF tan bahsetmeye baþladý BÝZLER neleri tartýþýyoruz.!
Konu Dijitalci tarafýndan (20-11-2013 Saat 02:23 ) deðiþtirilmiþtir.
kapatýlsýn herþey ranta dönüþü.
hüseyin kardeþ siz nerede yaþýyorsunuz atýp tutuyorsun...
okullar sýra yok defter yok ayakkabýyok üsbaþyok
1970'li yýllarýn chp'sini çok güzel tarif etmiþsin,seni tebrik ederim zeki kardeþ....
CÝMBOMLU
sana tavsiyem sabahlarý yayýnlanýyormuþ bana da denk gelen --müge anlýnýn proramýný bir izlederim
bizim buradaki dersaneler konusuyla müge anlýnýn polisçilik oynadýðý programýn ne alakasý var...ne kendisini nede o tip aylakçý iþi proðramlarý sevmemde izlememde....
CÝMBOMLU
Ülkemizde eðitim eþitliði anayasaya göre var.Fakat eðitim kalitesi þehirden þehre okuldan okula deðiþiyor. sistem parasý olan eðitim alsýn olmayan çýrak bile olamasýn sistemi. parasý olan özel okullarda her türlü eðitimi alýyor olamýyanda devlet okullarýnda birþeyler yapmaya çalýþýyor. Baba anne yemeyip giymeyip dersaneye göndremeye çalýþýyor. Sonuçta Çoçuðu ünüversiteyi kazanýrsa bütün sýkýntýlarýný biryana býrakýyor.kaliteli iþini seven öðrencinin dilinden anlayan eðitimciler olmadýðý sürece dersanelere ihtiyaç vardýr.
bence kapatýlmasýn aksine teþfik edilmeli ve destek olunup gidemeyenler ücret yönünden desteklenmeli.
[SIGPIC][/SIGPIC]
senin kafan baþka yerlere çalýþmasýn benim dediðim senin havaattýðýn okullarda tablet vesair var diyorsun !
benm dediðim dersane bunlar nerde senin dediðin lattap 20 kiþilik sýnýflar
þimdi anladýn sen ! polisiyeci seni
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri