Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayýr

139 44.98%
Sayfa 6/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Milli egitim.egitimde her sene daha aþagý dibe vuruyor.Desshaneleri kapatýrsa zaten dipte dibedip olur.Bence devlet denetlesin. kapatmasýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence kapatýlsýn.

Çocuklar resmen artýk okuldan soðuyorlar. Mecburiyetten okul ve dersane..

Düþünün artýk evlerde elinde pc-tablet -telefon ile herkez zamanýný geçiyor. Bundan 10 yýl önce herkez TV den þikayetçiyidi.

Þimdi ben kendimi 15 yaþýnda olsam sabah 9 okula gitsem 4 okuldan cýkýp saat 7 ye kadar dersaneden etüd vb dersleri alsam bunun haftanýn en az 6 bazen 7 gunu oluyor yapsam bende ne öðrenme zevki neden yaþam zevki kalýr. maalesef ailelerde çocuklarýný artýk küçüklükten beri kafalarýna oðlum kýzým okumazsan iþin olmaz çok çalýman lazým gibi dolduruyorlar.

Gununun 16 saatini sadece bir kitap baþýnda geçiren bir insandan alim olmaz. Ailesi ile zaman geçirmeli sosyal yaþamý olmalý.

Bana göre ilk önce eðitimden önce sosyal yaþama önem verilmeli. Türkiyede maalesef sosyal sosyal medya oldu..

Þu anda okuyan çoðu öðrenciler zoraki okuyorlar. Kimse kusura bakmasýn hiç bir öðrenci okuldan sonra içinden isteyerek dersaneye gitmez okuldan sonra onun yapmasý gereken dinlenmesi kafasýný rahatlamasý gerekir

Bu dersaneler yüzünden zaten ezberci zihniyet geliþti. Unýversitelereden son yýllarda mezun olupta deha gibi iþ yapmýþ kaç kiþi var. Yok..

Ayrýca bu dersanler sayesinde prensilvanyada birileri kral gibi haatýný sürdürüyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben burada rselturk ustad ýn yazdýklarýnýn altýna imzamý da atarým söyledikleri doðru þeyler lakin kendini bilmez bir müdür veya öðretmenin yaptýðý bir sorumsuzluðun eðitim politikasý ile ne alakasý var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben burada rselturk ustad ýn yazdýklarýnýn altýna imzamý da atarým söyledikleri doðru þeyler lakin kendini bilmez bir müdür veya öðretmenin yaptýðý bir sorumsuzluðun eðitim politikasý ile ne alakasý var.
    sizin eðitim politikanýza uymuyor herhalde usta bak bir bu var eðitimde

Amasya Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü’nün, okul öncesi öðrencilerin ücretsiz biletle gönderileceði sirk gösterisi için ‘bikinili kadýnlar var, gitmeyin’ uyarýsý yaptýrmýþ
    Özel bir sirk geçtiðimiz pazar günü Amasya’da bir gösteri düzenlemiþtir. Bu gösteri için Amasya Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü okul yönetimlerine okul öncesi öðrencilerinin faydalanmasý için ücretsiz bilet daðýtmýþtýr. Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü okullardan bu biletlerin toplatýlmasýný istemiþ ancak ailelere daðýtýlan biletlerin toplatýlamamasý üzerine velilere telefon ve mesaj yolu ile iletiþime geçerek bu gösterinin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan uygun görülmediði mesajý iletilmiþtir” iddiasýný dile getirdi.

nasýl bir eðitim politkasý buda sorumsuz yönetici kýlýfýmý :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki müdür aileleri uyarmakla kötü mü yapmýþ diyorsun.kimilerine göre ilkokul seviyesindeki çocuðunun bikinili kadýnlara bakmasý normal olabilir amma kimilerine göre de normal olmayabilir deðil mi.müdür uyarmasa da bu olayý normal karþýlamayan bir aile çocuðunu o sirke götürse götürdüðüne piþman olup müdürün kapýsýna dayanýp bizi neden uyarmadýn derse ne olacak.her olayý tek yönlü yorumlamayalým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    peki müdür aileleri uyarmakla kötü mü yapmýþ diyorsun.kimilerine göre ilkokul seviyesindeki çocuðunun bikinili kadýnlara bakmasý normal olabilir amma kimilerine göre de normal olmayabilir deðil mi.müdür uyarmasa da bu olayý normal karþýlamayan bir aile çocuðunu o sirke götürse götürdüðüne piþman olup müdürün kapýsýna dayanýp bizi neden uyarmadýn derse ne olacak.her olayý tek yönlü yorumlamayalým.
    azibo kardeþ : yaþýný bilmiyorum ama eskiden böyle birþey yoktu.giden gider gitmeyen gitmezdi Böyle reklam yapmazlardý bu müdürlerrr (þakþakcýlýk) o müdürün bir araþtýrsak geçmiþde ne yaptýðýný acaba neler vardýr.

Þimdi ;sirke gittiðimde bayanlarý hayranlýkla izlerdim. Ama hiç içimden fýrlayýp trapezde üstüne atlamak geçmedi. Halada geçmez, trapez zor iþ,

orada palyoco var aslan canbaz vs (bunlar hep içcamaþýrýla gezmiyorlar siz gördðnüzmü bilmiyorum)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dersanelerin kapatýlmasý veya kapatýlmamasý beni pek baðlamýyor.normal þartlarda kapatýlsýn isterim.þimdi dersaneler neden var.milli eðitimin durumu ortada olduðu için var.konu derin fazla söze gerek yok.geçmiþ ve gelecek oluþum ve etkilerini irdelemeden sadece þu andaki kamuoyu oluþturma gündemine takýlýrsak istenilen sonuç elbette oluþturulur.günlük düþünme ve yaþamaya alýþtýrýldýk.yarýn bizim için yok baþýmýzdakiler nasýlsa ayarlýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dershanelerin kapatýlmasý pat diye alýnacak bir karar deðildir. Dershaneler eðitim sistemindeki aksaklýklar ve yetersizliklerden ötürü halkýn talebi üzerine bir ihtiyaç olarak ortaya çýkmýþtýr. Hadi ben dershaneleri kapatýyorum yasa çýkarýyorum demek bütün eðitim sistemini kaosa sürükler. Zira ilk ve orta öðretimde bir çok sýnav var ve bu sýnavlara insanlar dershaneler vasýtasýyla hazýrlanýyor. Zengini de fakiri de.

Öte yandan dershane açmak serbest piyasa koþullarýnda bir özgürlüktür, haktýr. Hiç kimseye þu dükkaný açma, þu hizmeti verme diyemezsiniz. Bu, devlet müdahalesidir. Komünizm 1990 itibariyle sona erdiðine göre dershane kapatmak hür teþebbüsün önünü týkamaktýr. Pavyonlarýn, genel evlerin açýk olduðu yerde, okumak isteyen gençlere eðitim veren, iyi kötü kendilerini geliþtirmelerini saðlayan dershaneleri mi kapatacaksýnýz? O dershaneler ayný zamanda baþarýlý öðrencilere burs da veriyor. %5'ini parasýz okutuyor.

AKP döneminde dershane sayýsý ikiye katladý. 11 yýldýr bununla ilgili ne önlem alýndý? Hiç. O yüzden bu sorun dershaneler kapatarak çözülmez. Sorunlar çok daha artar. Eðitimde kaosa gidiþat baþlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kapatýlýrsa sonuç ne olur asýl önemli olan bu ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kapatýlmasý gerekir iþitsizliði çýkartýr herkes aþit deðil ekonomik açýdan bide farklý ýrk temsil ederse hüküm ederse tam bir ýrkçýlýk kültürü ortaya çýkar siz zaten görüyorsunuz þimdi burda eskiyi hatýrladým izmirde okurken öretmenleri hatýrladým dersimiz boþtu bi ara bilgisayarlara meraklýydým geçtik bilgisayar odasýna oturduk bir bilgisayarýn karþýsýnda ben iile bikaç kiþidik öretmen geldi bizi zorla çýkardý defolun gidin dedi ordada bi sürü örenci bilgisayar karþýsýnda oturup oynardý þimdi anlýyorumki o örenciler yahudi çocuklarýydý herþeyi istediði gibi yaparlar bizde müslüman azýnlýk çocuklarýdýk yani anlat anlat derler sorunlar bitmez en azýndan kapatýlýrsa eþitsizlik bi nebi kaldýrýlýr zaten hiç dersaneye gidemedim eskiden her*** her fakir öyle + bide sürekli derste insaný býktýrýr 24 saat yemek yersen býkmazsýn çatlarsýn bi daha o yediðin yemeyi azýna sürmezsin güzünde kararýr

Sayfa 6/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri