Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayýr

139 44.98%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
77 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Arkadaþlar bu konuda yorumlarýnýzý bekliyoruz.Her açýdan düþünerek yorumlara yaparsak cok iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kapatýlsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok yazýk bu dersanalerde calýsan binlerca ögretmen calýsanlar var sonucta herkes cocugunu dersanaye zorla yollamýyor bir þekilde + egitime katký yapýlýyor devlet büyüklerinin herseye son zamanlarý gercekten karýþmalarý hoþ bir durum deðil astýgým astýk kestigim kestik böyle birþey olamaz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kapatýlmasýn, neden kapatýlsýnki, kapatýlýrsa öðrenciler etüt hazýrlýklarýný nerde nasýl yapacak okul eðitimi çok yetersiz. bence kapatýlmasýn evet kapatýlmasýn.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dershaneler eðitimin ticarete dönüþtürülmüþ halidir, halbuki eðitim bilgi vermektir, yetiþtirmektir, öðrencilerden cebindeki parayý alýp , ders vermektir
    .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok deyil 5-10 yýl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattýðýný daha iyi anlayacaðýz...dýþýmýzdan baðýrarak olmasada içimizden bir teþekkür edeceðiz(kronik akparti karþýtlarý hariç tabii)....akparti hükümeti salakmý gözüküyor yoksa aptalmý sanýnýyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsýn....arkadaþlar akparti dersaneler konusunda bir dönüþüm yapmak zorunda,dersaneleri eðitim sistemine özel okullar sýfatýyla sokma niyetinde,bundada haklý....körün tuttuðunu öptüðü,ayný dershane sýrasýnda oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiði,pazarda kurbanlýk koç satýþýndaki gibi pazarlýklarýn yapýldýðý bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artýk tablet bilgisayarlar akýllý tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sýnýflarýn olduðu,eðitim kalitesinin biraz daha yükseldiði ortamda dersaneler sonsuza kadar devammý edecek,dersaneler devam etsin diyorsanýz bugüne kadar özelleþtirme sonucu kapanan satýlan dönüþtürülen kamu ve özel sektör iþletmelerinin günahý neydi....sýrf akparti bu dönüþümü yapacak diye kabul etmemek karþý durmak nekadar akýllýcadýr....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanýn baþý devletin kurumlarýný cemaatleþtiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insaný yaratýrken þu ikiyüzlülük genini koymasaydý çok iyi ederdi çünki insanýn baþýna ne gelirse bu gen yüzünden geldiðini birkez daha görüyorum.....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý soner_35 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dershaneler eðitimin ticarete dönüþtürülmüþ halidir, halbuki eðitim bilgi vermektir, yetiþtirmektir, öðrencilerden cebindeki parayý alýp , ders vermektir
    Ögrenci cebindeki para zorla alýnmýyor yanlýýþýnýz var herþeyin bir bedeli vardýr zaten okullarda kýsýt egitim veriliyor ögretmen dersini anlatýyor anlayan anlýyor anlamayana banane denip geçiliyor dersanalerde bu durum farklýdýr.Yuzbinlerce ögretmen atanmayý bekliyor devlete atama yapmýyor mecburen bu ögretmenlerde dersane secmek zorunda kalýyorlar olayý hep bir acýdan bakmayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

burada konu yanlýþ tartýþýlýyor bence.dershaneler kapatýlmýyor ki özel okula dönüþtürülüyor.isteyen devlet okulunda okur isteyen ve maddi durumu iyi olan þu anda da olduðu gibi özel okulda okur.dershanelerde çalýþan öðretmenler de açýkta kalmaz çünkü özel okula dönüþen dershane nin de öðretmen ihtiyacý olacak.bu kadar gürültü neden anlayamýyorum bu olayýn sonunda ülkede dershane kalmayýp dershane sayýsý kadar özel okul olacak böylelikle de sýnýflardaki yýðýlma azalacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öðretmen açýðýna çözüm bulunmadýkça kapatýlmasý pek mantýklý deðil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    burada konu yanlýþ tartýþýlýyor bence.dershaneler kapatýlmýyor ki özel okula dönüþtürülüyor.isteyen devlet okulunda okur isteyen ve maddi durumu iyi olan þu anda da olduðu gibi özel okulda okur.dershanelerde çalýþan öðretmenler de açýkta kalmaz çünkü özel okula dönüþen dershane nin de öðretmen ihtiyacý olacak.bu kadar gürültü neden anlayamýyorum bu olayýn sonunda ülkede dershane kalmayýp dershane sayýsý kadar özel okul olacak böylelikle de sýnýflardaki yýðýlma azalacak.
    Hocam özel okul olmasý içinde cok agýr sartlar var yok bahcesi olacak yok bilmem ne olacak falan diye bu iþ zor yani
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri