Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayýr

139 44.98%
Sayfa 7/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatýlmalý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ALLAH insaný yaratýrken þu ikiyüzlülük genini koymasaydý çok iyi ederdi çünki insanýn baþýna ne gelirse bu gen yüzünden geldiðini birkez daha görüyorum.....
    ALLAH CELLECELALEHU insaný yarattý neyin iyi neyin kötü olacaðýný en iyisini en layýkýný o bilir merak etme o herþeyi iyi etmiþtir o yaratan bizler onun yarattýklarýyýz koymasaydý iyi ederdide ne demek allah için töbe et allah töbe edenleri sever

odur þükre yaraþan odur zikre layýk olan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhaba Hüseyin kardeþ! Ýlk kez bir doðru noktada buluþtuk.Yazdýklarýnýn doðruluðunu ben de biliyorum.Ama bunlarý sen deðil de benim gibi biri yazsaydý,neyle suçlanacaðýmýz belliydi.Sayýn baþbakana bundan böyle "Ayrýlsakta beraberiz" sarkýsý daha çok yakýþacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ALLAH CELLECELALEHU insaný yarattý neyin iyi neyin kötü olacaðýný en iyisini en layýkýný o bilir merak etme o herþeyi iyi etmiþtir o yaratan bizler onun yarattýklarýyýz koymasaydý iyi ederdide ne demek allah için töbe et allah töbe edenleri sever

odur þükre yaraþan odur zikre layýk olan
    mehmet kardeþim bahsi geçen kelimede benim ALLAHA bir sitem bir þikayet veya hayýflanma niyetim olmadýðýný,sözümün bir istek ve arzudan öte gitmediðinide ben ve beni yaratandan baþka kim bilebilirki....insanoðlu farkýna varmadan yaratana karþý ukalalýk veya saygýsýzlýkta yapabilir fakat bu onun samimiyetsiz ve aþksýz olduðu anlamýna gelmezki....neyse lütfedip hatýrlatmada bulunduðun için yinede teþekürler....hoþçakal...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba Hüseyin kardeþ! Ýlk kez bir doðru noktada buluþtuk.Yazdýklarýnýn doðruluðunu ben de biliyorum.Ama bunlarý sen deðil de benim gibi biri yazsaydý,neyle suçlanacaðýmýz belliydi.Sayýn baþbakana bundan böyle "Ayrýlsakta beraberiz" sarkýsý daha çok yakýþacak.
    hocam(bu hitabýmý yanlýþ anlama) bu memlekette ortalýðý bulandýran kargaþa çýkaran huzuru bozan ismi cismi mevkisi rütbesi kim, ne olursa olsun eleþtiririm...bu babamda olsa yine ayný tavrý gösteririm....ben bu ülkede yaþýyorum ve bu ülkede öleceðim...yaþadýðým bu ülkenin geliþmesi büyümesi zenginleþmesi için çabalayan yýrtýnan kafa yoran kim olursa kim varsa ama sandýkta ama pc baþýnda ama baþka alanlarda desteklemeye tarafý olmaya devam edeceðim....bunu kendim için deyil çocuklarýmýz için onlarýn çocuklarý için yapmalýyýz...bunu biz yapmayýp kim veya kimler yapacakki...1999'dan beri amerikada ne aradýðý belli olmayan hocaefendimi yapacak yoksa dinine felsefesine din kardeþlerim dediði kiþilere ters düþep çeliþki yarattýðý amerikanýnmý yapmasýný bekleyeceðiz....çýkarlar sözkonusu olunca büyük þeytan denilen abd'de gözlerde,sözlerde ve beyinlerde melek olarakmý görülüyor nedir...72 yaþýna girmiþ bir adam hükümetle kayýkçý kavgasý yapýp sidik yarýþýna gireceðine dersanelerini özele çevirip,o tv kanallarýnda haftalarca dramize ettiðin doðulu batýlý fakir fukara çocuklarýný bedeva eðitip sýnavlara hazýrlasan daha iyi olmazmý...seni rabbine daha fazla yaklaþtýrmazmý...böyle bir tavýr göstermek ekranlarda verdiðn din derslerinden daha hayýrlý olacaðý kanaatindeyim,diðer taraftanda ülke dersane tantanasýndan kurtulmuþ olur....dersanelermi milli egitime baðlý milli egitimmi dersanelerin bir parçasý anlayamadýk kardeþim...halkýn seçtiði halka hesap veren insanlar daha çok baðýracaklarýna,yüzelli ikiyüz milyar dolarlýk bir malvarlýðýnýnýn büyük kýsmýný bu söktörden yapmýþ olan insanlar avazý çýktýðý kadar patlarcasýna baðýrýyorlar...bune piþkinlik bune kaþerlik anlamýyorum....üstelik çomak sokupta deþifre ettiðiniz bir oslo varken,hakan fidan gibi vatansever bir birokratý cemaat savcýlarýna teslim etmeye yemeye çalýþýrken........babamýn güzel bir lafý aklýma geldi....oglum arkadan her gördüðün eþarplýyý kadýn sanma...demesi bazýlarýna cuk oturduðunu görüyorum....selamlar hocam....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler Hüseyin kardeþ;açýk olmakta,içi-dýþý bir olmakta velhasýl gün ýþðýnda dolaþmakta her zaman yarar var.Allah bizleri ikiyüzlülerden ve ard niyetlilerden korusun!....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dersaneler kapatýlmamalý Özel teþebbüs engellenmemeli. Ancak talep olmazsa kendiliðinden kapanýr zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ankete Kapatýlmasý yönünde oy kullandým.Çocuklarýmýzý son 2o yýlda inanýlmaz bir yarýþ içerisinde koþuþturuyoruz,onlarý sevmesini bile öðrenemedik,okullar,yýllarla birlikte bitiveriyor,Okulun bitmesi sonucu deðiþtirmiyor,24 yaþýna gelen genç cebinde çay parasý olmadan dolaþýp duruyor,bunlarýn hepsi plansýz ve proðramsýz eðitimin sonucu çocuklarýmýz daha verimli yetiþebilmesi için eðitimin çok güzel bir programa alýnmasý gerekir,hele bir de 4+4+4 eðitimi getirdiler ki sorma 4.sýnýftan sonra ne olacaðý bile meçhul,anakucaðýndan alýp usta eline 10 yaþýnda verecepðiz ,Bir ülkenin kalkýna bilmesinin yegane dayanaðý eðitiminin çok programlý olmasýndan geçer,eðitim iyi olmuþolsaydý bu kadar dershane ortaya çýkmayacaktý,dershane parasý ödenmedi diye kimse intihar falan etmeyeckti,zenginlemiþ eðitimciler,dershaneler olmayacaktý,Kýsacasý Eðitim düzeltilmeden dershanelerin kapatýlmasý da bir olkadar yanlýþ diye düþünüyorum,Saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kapatsýnlar.para tuzaðýndan baþka biþerþey deðil.durumu iyi olan gönderecek özel ders görecek.garibanlar ne yapacak.yanýmýzda dershane var,1 taksiti 10 gün geçti diye, sen evine git para yatýrýnca, gel diyen dershane sahibini gördüm.16-17 yaþýndaki genç kýz hüngür hüngür aðladý gitti evine.o günden bu güne sevmiyorum bu gibi toplu para tuzaklarýný...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kapatýlsýn ne gerek var þartlar eþit olsun
    Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgili Mokur,ayný duygularý ben de paylaþýyorum;dersane olgusunu ben de sevmiyorum.Ama bu bir sonuç,neden deðil!Türk Eðitim Sisteminin içine düþtüðü açmazýn sonucu.Durup duruken çýkmadý.Bu bir gündem saptýrmadýr...
    [COLOR="Red"]Dün Taraf Gazetesinin niþangahýnda muhalefet vardý:Niþan tahtasýnda ise iktidara muhalif olan herkes...Önce siyasi partiler,sonra üniversite,adliye,emniyet derken sýra geldi örgütlü dingin güçlere..Düzmece belgeler Taraf Gazetesinin namlusundan ulusalcýlara,Atatürkçülere ve Silahlý kuvvetler komutasýna aralýksýz salvo atýþý yaparken,yapýlmayan darbenin arkasýndaki niyet sorgulanýrken ve seçilmiþiyle atanmýþýyla seçkin bir kesim Silivri de zorunlu ikâmete mecbur edilmiþken kimsenin aklýna Taraf'ýn tarafsýzlýðýný sorgulamak gelmiyordu!
    Oysa bugün olduðu gibi dün de devletin istihbarat kaynaklarý Taraf için çalýþýyordu.Ýþin cilvesine bakýn ki,iktidarýn taraflarý þimdi birbirlerine "karþý taraf" olmuþlardý.Dersaneler,bu savaþýn zeminini oluþturuyor.Siyasi iktidarýn bugün ulusal basýnda tam sayfa yayýnlanan ilaný ile akþam Samanyolu Tv ana haberinde yapýlan karþýlýklý suçlamalarýn nedeni bu kadar basit olamaz."Ne dediler de yapmadýk?"diyen baþbakanýn yanýnda,"Bu fitneyi yaratanlar umduðunu bulamayacak!" diyen hükümet sözcüsünün yakýnmalarý iktidardaki bir huzursuzluðun kanýtýdýr.
    Dersane olayýnýn seçim sonrasýna ertelenmesindeki amaç,iktidarý oluþturan ayaklardan birindeki rahatsýzlýk bir "çatlama" mý yoksa bir "burkulma" mý,bunu saptamaktýr.
    Toplumda Gezi olaylarýyla baþlayan ve giderek týrmanan bir rahatsýzlýk vardýr:Bu rahatsýzlýk sayýn Baþbakanýn bu kadar sürede dünyanýn sayýlý zenginler sýralamasýnda ilk beþin içinde olmasýndan mý,yoksa evlatlarýnýn iki yýlda bir kocaman gemileri suya indirmesinden mi,ya da tüm aile yakýnlarýyla bir üniversite kuracak düzeye gelmesinden mi bilinmez, bir sürü neden var,.Belkide Kuzey Irak ta çizilen "kýrmýzý çizgilerin" unutulmasýndan,halka bilgi verilmeden sürdürülen éBarýþ Görüþmelerinin" "Türk-Ýslam setezcileriyle ters düþmesinden Irakta,Ýran da,Mýsýr ve Suriye ile yürütülen dýþ iliþkilerin akamete uðramasýndan kaynaklanabilir.Neden çok! Ama gerçek olan þu ki,Ýktidarýn fay hattý kýrýlmýþtýr,hükümet sadece hasar tesbitindedir!...:49::49:/COLOR]

Sayfa 7/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri