Ciner Yayýn Grubu'ndan Digiturk açýklamasi


AÇIKLAMA

Taraf Gazetesi’nin 19.11.2013 – Salý günlü nüshasýnda Hüseyin Özay tarafýndan kaleme alýnan Digiturk’ün satýþý ile ilgili haberde, Ciner Grubu ve yöneticileri ile ilgili bazý iddialara yer verilmiþtir. Kamuoyunun doðru bilgilendirilmesini teminen konu ile ilgili bilgiler aþaðýda sunulmaktadýr :

Ciner Grubu, TMSF veya Çukurova Grubu nezdinde Digiturk hisseleri için yazýlý veya sözlü herhangi bir teklifte bulunmamýþtýr. Dolayýsýyla, Ciner Grubu’nun haberde yer verildiði gibi Digiturk hisselerine talip olduðu yönündeki bilgi doðru deðildir.

Diðer yandan, haberde Ciner Grubu yöneticileri hakkýnda asýlsýz iddialarla þikayette bulunduðu belirtilen Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi zatýn bu gerçek dýþý þikayetinin sebebinin Digiturk veya Türk Telekom ile ilgisi yoktur. Diðer bütün ekonomi ve haber sitelerinin tamamýnda yer alan bir haberin ve olaðan bir telefon görüþmesinin çarpýtýlmasý suretiyle yapýlan þikayetin, basit ve yakýþýksýz bir manevradan ibaret olduðu tarafýmýzdan deðerlendirilmektedir.

Söz konusu zat hakkýnda, asýlsýz iddialarý sebebiyle yargý mercilerinde gerekli giriþimlerde bulunulmuþ ve bulunulacaktýr.

Kamuoyunun bilgisine saygýlarýmýzla arzederiz.

Ciner Yayýn Holding