REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: TİVİBU Kullanan varmı??? Bir öneri istiyorum.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TİVİBU Kullanan varmı??? Bir öneri istiyorum.

Arkadaşlar 7 yıllık DİGİTURK aboneliğimi tamamen sonlandıracam. DİGİTURK Teknik servisle yaşadığım sorun nedeniyle artık DİGİTURK kullanmayacam. D-Smart deseniz oda ondan kalır yanı yok hatta daha berbat. Bende TİVİBU almaya karar verdim. Siteye baktığımda Maxi paketi 12.90 ve Tahahüt yok. Sizce TİVİBU almaya değer bir platform mu yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bence lig macları için se işini görmez ama diğer kanallar normal hd alıcılarında bulunan kanallar ayrıca ücretli kanallarda mevcut film kanalları gibi .bence normal hd uydu alıcı işini görür.bu benim nacizhane fikrim gerisi sana kalmış..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxman al bir hd uydu alıcısı ömür boyu kullan birde hotbird taktırırsın birde sana server ayarlarız tamam işte
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xxman al bir hd uydu alıcısı ömür boyu kullan birde hotbird taktırırsın birde sana server ayarlarız tamam işte
    Bilmiyorumki Serkan abi evde birtane Next 18000 HDMI CX var server girilebiliyor ama ondada server nasıl girilir bilmiyorum bile. Aslında server olayı olabilirde bakalım işte DİGİTURK te bağzı paketlerin süresi önümüzdeki ayın 3 ünde doluyor. Birtek film kanalları kaldı o da 4. aya kadar tahahütü var. Komple kapatsam film kanallarından dolayı 109 tl tahahüt bozma bedeli çıkarıyorlar. Aslında server olayı Yılbaşından sonrasına bir düşüneyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri