Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: TÝVÝBU Kullanan varmý??? Bir öneri istiyorum.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TÝVÝBU Kullanan varmý??? Bir öneri istiyorum.

Arkadaþlar 7 yýllýk DÝGÝTURK aboneliðimi tamamen sonlandýracam. DÝGÝTURK Teknik servisle yaþadýðým sorun nedeniyle artýk DÝGÝTURK kullanmayacam. D-Smart deseniz oda ondan kalýr yaný yok hatta daha berbat. Bende TÝVÝBU almaya karar verdim. Siteye baktýðýmda Maxi paketi 12.90 ve Tahahüt yok. Sizce TÝVÝBU almaya deðer bir platform mu yorumlarýnýzý bekliyorum arkadaþlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bence lig maclarý için se iþini görmez ama diðer kanallar normal hd alýcýlarýnda bulunan kanallar ayrýca ücretli kanallarda mevcut film kanallarý gibi .bence normal hd uydu alýcý iþini görür.bu benim nacizhane fikrim gerisi sana kalmýþ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

xxman al bir hd uydu alýcýsý ömür boyu kullan birde hotbird taktýrýrsýn birde sana server ayarlarýz tamam iþte
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    xxman al bir hd uydu alýcýsý ömür boyu kullan birde hotbird taktýrýrsýn birde sana server ayarlarýz tamam iþte
    Bilmiyorumki Serkan abi evde birtane Next 18000 HDMI CX var server girilebiliyor ama ondada server nasýl girilir bilmiyorum bile. Aslýnda server olayý olabilirde bakalým iþte DÝGÝTURK te baðzý paketlerin süresi önümüzdeki ayýn 3 ünde doluyor. Birtek film kanallarý kaldý o da 4. aya kadar tahahütü var. Komple kapatsam film kanallarýndan dolayý 109 tl tahahüt bozma bedeli çýkarýyorlar. Aslýnda server olayý Yýlbaþýndan sonrasýna bir düþüneyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri