Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: digitürk kaliteli yayın yapıyor...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old digitürk kaliteli yayın yapıyor...

arkadaşlar...digitürk şebekesinin şifreli yayın paketlerini beğeniyle seyrediyorum özellikle moviemax paketi kaliteli yayın yapıyor...gündüz sansürlü yayın yapan paket gece yapımların cinsellik sahnelerini orijinal şekiliyle yayınlıyor...bilgilerinize sunarım...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...digitürk şebekesinin şifreli yayın paketlerini beğeniyle seyrediyorum özellikle moviemax paketi kaliteli yayın yapıyor...gündüz sansürlü yayın yapan paket gece yapımların cinsellik sahnelerini orijinal şekiliyle yayınlıyor...bilgilerinize sunarım...
    Film paketleri kaliteli kalitelide artık kapatacam DİGİTURK'u canımı sıktılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kapattırdım 4 ay oldu bıktım usandım heray 70 tl odyordum sankı dt cebının ortagıydı sankı 3 veya 4 gune bır arıyorlar cazıp teklıfler sunuyorlar kabul etmıyorum sımdılık kafam rahat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde taahütüm bitti ve humax 9502 hd de bana kaldı kurtuldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 sansürlü yayın beni üzüyor...

arkadaşlar...digitürk moviemax paketi daha önce gece saatlerinde yayınladıkları filimlerde pek fazla sansür yapmıyordu artık malesef geceleride yapımların cinsellik sahnelerini kesebiliyor...bilgilerinize sunarım...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri