REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Sinyal seviyesi %80 görünüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sinyal seviyesi %80 görünüyor.

Hotbird'de 11260 H 27500,10834 V 27500,11453 H 27500 frekanslarından kanalların çoğu kırılmalı geliyor.120 cm ofset çanak yetersiz mi geliyor.Yazın takılma olmuyordu.Çanak ayarlarında her hangi bir problem yok.Mesela 11260 H 27500 frekansındaki eurosport kanalı takılmıyor.Cihazım Linx 1090.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka bir cihaz ile deneyin 120 ofset ile sorunsuz izlemeniz gerekir
    muhtemel sorunlar
    çanak ayarsız olabilir
    cihazın tuıneri sorunlu olabilr
    dayzek kulanıyor iseniz dayzek ten kaynaklanan sorun olabilir dayzeği devre dışı bırakıp hotbirete direk bağlantı yapın
    kablo yıpranmış ise sinyal kaybı yapabilir
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sürü nedeni var o hatanın
    kablo arz
    dayzeg arz
    elembi arz
    tüner arz
    çanak ayarsız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru lnb arısası olabilir bir müddet önce şöyle bir sorunla karşılaştım türksat uydusunda sohw fox kanal d kanalarında sinyal yok diyordu diher kanalar sorunsuzdu lnb yi değiştirdim tüm kanalar geldi
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yer Sakarya Kablo yeşil Reçber RG6 U6 Uydu Kablo kablo.Üç değişik lnb de denedim.Siz bu frekansları denediniz mi?Denediyseniz cihazın tuneri ile alakalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni duyduğum habere göre linux cihazlarla alakalı bir durummuş .Yazılımla düzeltilecekmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediğim frekansları deneyen olursa sinyal seviyesini yazarsa sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkese slmlar öncelikle benim sorum şu geçende anten ayarlarım bozulmuştu,bende güçlendiriyim dedim sinyal ve kaliteyi en fazla yüzde 94 sinyal gücü ve kalite 55-60 arası kalıte aldım. çok uğraştım ama kalite ondan fazla çıkmadı uydu konumda bina ve ağaçlar var başka da yer yok bende çok az bir açık olan yerden aldım şuan yayınların hepsini absatın ince ayar kanallarını sorunsuz izliyorum şimdilik sizce ilerde sorun yaparmı ayarı sıfırdan sat finder 4slimle yaptım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri