Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Galatasaray-Juventus Maçı Star TV'de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu maç iptal olur görün bak ,kar hızlı yağıyor çizgileri açsan ne olacak birazdan yine dolacak
    Ben demiştim lafını sevmem ama,bu maç oynanmaz iptal olur dedim
    Sen istediğin kadar temizle stadı yağan karı görmüyormusun. Zaten bu maçın bugün oynanmasıda hata bence havadurum ne zamandır uyarıyor kar gelecek diye. Neyse sağlık olsun bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan şampiyonlar ligi B Grubu son hafta karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi...
    Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi… Karşılaşma yarın saat 16:00′da oynanacak
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MAÇ İPTAL.. başka bir tarihe erteleniyor..

portekizli hakem kar görmediğinden ve Arena ststında doğal gaz ve ısıtma sisitemi olmadığindan

Bakan Kılıç'tan şok Arena tweeti..

işte bu kadar devlet adamı bunu yaparsa vay vay ki vay vay

Galatasaray Kulübü'nün açıklaması:

"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.

uzman sorusu :
    kar kaç derecede yağar
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewetsadassa

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri