Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: deepfreeze stdeval

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart deepfreeze stdeval

deepfreezestdval programını nasıl kaldıracagız bilgisayardan bilgisayarda görünmüyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce defreeze i deaktif yapacaksın sonra pc i yeniden başlatacan sonra defreeze setup ına tıklayacaksın zaten uninstall seçeneği gelicek karşına oraya tıklayarak tamamen kaldırabilirsin.Saygılar...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım klavyenden elini hiç kaldırmadan
    alt-ctrl-shiftve f6 tuşlarına basarsan deep freeze menüsü ekranına gelir herhalde artık gerisini yaparsın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet her iki şekilde yapılmaktadır pckolok ve hallederiz güzel şekilde anlatmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öneriler icin tşk fakat benim bilgisayarda vdeepfreeze hic bir yerede görünmüyor söyleneleri uygulayalım bakalım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öneriler icin tşk fakat benim bilgisayarda vdeepfreeze hic bir yerede görünmüyor söyleneleri uygulayalım bakalım saygılar
    Bilgisayarın masa üzerindeki sağ en alt köşede deep freezenin simgesi vardır.ilk önce klavye üzerinden sift simgenin üzerine basılı tutup masa üzerindeki sag köşede bulunan simgenin üzerine çift tıklayınca simtem açılır.şifre girilmişse şifreleri girip en alttaki seçenegi işaretliyiniz.bilgisayarı açıp kapatınız.Deep freze aktif halden pasif hale gelir.şimdi kurduğunuz.Deep freze programını yeniden kurarken unistal şeçenegi gelir bunu işaretleyin.proğramı bu şekilde kaldırabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bilgisayarında eğer deepfreeze varsa o zaman hiç bir yerde görünmese bile yadıklarımı yap ekrana gelir

arkadaşım klavyenden elini hiç kaldırmadan
    alt-ctrl-shiftve f6 tuşlarına basarsan deep freeze menüsü ekranına gelir herhalde artık gerisini yaparsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim ama yinede görünmüyor yüklediğim deepfreeze son sürüm herkese tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O zaman tek yol kalıyor Format !!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc in için windows fiestayı önerebilirim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri