EÐÝTÝME TURKCELL GÜCÜ: TURKCELL’DEN EÐÝTÝME AKILLI DESTEK
Turkcell eðitimde dijital dönüþüme katký saðlayacak geleceðin öðrenme platformu Akýllý Eðitim’i hayata geçirdi. Platform sayesinde öðrenciler istedikleri her yerden
eðitim süreçlerini Turkcell teknolojisiyle kesintisiz olarak sürdürebilecek.
Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell, eðitim kurumlarýna daha baþarýlý öðrenciler yetiþtirmelerini saðlayacak yepyeni bir eðitim platformunu hayata
geçirdi. Turkcell Akýllý Eðitim adý verilen platformla, eðitim kurumlarý dijital dönüþümlerini Turkcell’in üstün teknoloji desteðiyle yapabilecek. Platform, akýllý
tahta ve tablet cihazlarla interaktif eðitim teknolojilerini sunarak, eþsiz bir interaktif sýnýf deneyiminin kapýlarýný açýyor. Kurulan sistem sayesinde video, ses ve
tüm dijital içerikleri sanal veri depolama alanlarýnda saklayan eðitim kurumlarý, eðitim içeriklerini tüm öðrencilerle kolaylýkla paylaþabiliyor. Öðretmen ve
öðrencilere, okulda evde, diledikleri yerde 3G ile hýzlý, güvenli ve kesintisiz internet eriþimi sunularak, eðitimde tüm sýnýrlar kaldýrýyor.
Platform içerinde bulunan fiber eriþim, akýllý bulut, eðitim programlarý gibi çözümlerle Turkcell, iþ ortaklarý ve grup þirketleriyle uçtan uca bir eðitim çözümü
sunuyor. Tüm eðitim ihtiyaçlarýnýn tek platforma toplayan Akýllý Eðitim sayesinde okullar tüm hizmeti tek bir yerden alabiliyor.
Selen Kocabaþ: “Turkcell Akýllý Eðitim’le eðitimde sýnýrlarý kaldýrýyoruz.”
Konuyla ilgili açýklamalarda bulunan Turkcell Genel Müdür Yardýmcýsý Selen Kocabaþ:
“Eðitimde dijital dönüþümün beraberinde getirdiði büyük avantajlar var. Her çocuða eðitim sunma imkaný, çocuklarýn bilgiye her yerden her zaman kolayca ulaþabilmesi,
bunlardan sadece birkaçý… Turkcell Akýllý Eðitim’le teknolojiyi eðitime entegre ederek eðitimde sýnýrlarý kaldýrýyoruz ve Türkiye’nin her noktasýnda en iyi eðitimi
teknolojinin gücüyle sunmayý hedefliyoruz. Turkcell’in üstün teknolojik altyapýsýný ve bilgi birikimini geleceðin öðrenme platformu Turkcell Akýllý Eðitim’in daha
iþlevsel ve kullanýcý dostu olmasý için kullanýyoruz. Turkcell Akýllý Eðitim ile kurumlara fiber eriþim altyapýsýndan, içeriklerin paylaþýlacaðý Turkcell Akýllý
Bulut’a, cihazlarýn güvenliði için Turkcell Akýllý Cihaz yönetiminden, Tahta Tablet etkileþimli cihaz yazýlýmlarýna, kesintisiz eðitimi sunduðumuz 3G Mobil internet
hizmetlerimize kadar derinlikli tasarlanmýþ bir ürün sunuyoruz” dedi.
Dijital dönüþümle ilgili öðretmenler de, veliler de bilgilendiriliyor
Turkcell Akýllý Eðitim’de, öðretmenlerin dijital dönüþüm konusunda donanýmlý olabilmeleri için Turkcell Akademi’de “Digital Eðitmenlik ve Sertifika” baþlýklý bir
eðitim programý bulunuyor. Veliler de Akýllý Eðitim sayesinde çocuklarýnýn eðitim durumu, devamsýzlýklarý ve baþarýlarý hakkýnda anýnda bilgilendiriliyorlar.
Turkcell Akýllý Eðitim, ilk olarak 15 ayrý lokasyonda faaliyet gösteren Mektebim Okullarý’nýn 8 kampüsünde 2000’in üzerinde öðrenciyi yeni eðitim teknolojileri ile
buluþturuyor.
Akýllý Eðitim’le sunulan teknolojik fýrsatlar
• Turkcell Akýllý Eðitim ile Eðitim Uygulamalarý
Turkcell Akýllý Eðitim’in temelini oluþturan eðitim teknolojisi yazýlýmý, bu yazýlým her seviyede kurumun kullanýmýna uygun. Ürün kurumun ihtiyacýna göre düzenleyerek
tüm eðitim kurumlarýnda uygulanabiliyor.
• Turkcell Superonline fiber eriþim çözümleri (1000 Mbps’ye ulaþan hýzla),
• Turkcell Akýllý Bulut altyapýsýnda içerik paylaþým imkaný, eðitim materyalleri için veri depolama,
• Donaným Ürünleri (Akýllý Tahta ve Tablet seçenekleri)
• Öðrencilere 3G’li tablet ve internet paketi ile kesintisiz eðitim
• Turkcell Akýllý Cihaz Yönetimi ile güvenli uygulama ve cihaz yönetimi
• Turkcell Kurumsal APN ile güvenli internet
• Turkcell Akademi Eðitim programlarý ile digital teknoloji eðitimleri ve eðitimci sertifikasyonu
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri