Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Windows Vista 30 Ocak’ta piyasada

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Windows Vista 30 Ocak’ta piyasada

Windows Vista 30 Ocak’ta piyasada

Microsoft, yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista’nın tamamlandığını ve 30 Ocak’ta yayınlanacağını açıkladı. Microsoft Başkanı Bill Gates, yeni işletim sisteminin şimdiye dek yapılan en güçlü güvenlik özelliklerine sahip olduğunu vurguluyor.

Microsoft, üç yıldır ertelediği yeni kuşak işletim sistemini sonunda 2007’nin ilk ayına yetiştiriyor. Windows Vista’nın kodları 8 Kasım günü bilgisayar üreticilerine makinelerine entegre etmeleri için dağıtıldı. Microsoft, Vista’nın kurumsal versiyonunu 30 Kasım’da New York’ta yapacağı bir toplantıyla yayınlayacak.

Windows İşletim Sistemi Bölümü Başkanı Jim Allchin, Microsoft’un, yeni işletim sisteminin bireysel kullanıcılar için hazırlanan versiyonunun kodlarını kısa süre önce hazır duruma getirdiğini belirterek, “Taş gibi oldu ve kullanıma hazır, bugün güzel bir gün” dedi.

Vista, Microsoft’un son 5 yılda yaptığı en kapsamlı işletim sistemi güncellemesi olacak. Vista’daki grafik özellikleri merak ediliyor. Vista ayrıca yeni bir dosyalama teknolojisi sunacak ve yeni internet tarayıcı IE7’yi de içerecek. Microsoft ayrıca Vista’nın önceki işletim sistemlerine göre daha güvenli olacağını savunuyor.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ GELİŞTİRİLDİ

Microsoft’un Vista’dan sorumlu üst düzey yöneticisi Jim Allchin, hacker’ların Vista’nın peşini bırakmayacağını, ancak yeni güvenlik önlemleriyle virüs bulaşmış bir bilgisayardan diğerlerine virüslerin atlamasının zorlaştırıldığını belirtti.

WINFS SERVICE PACK OLARAK ÇIKACAK

Vista’yı yetiştirebilmek için Microsoft, yeni işletim sisteminin WinFS gibi bazı önemli özelliklerini paketten çıkarmak zorunda kalmıştı. Bu özellikler gelecekte yama paketleriyle güncelleme şeklinde sunulacak.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağol vista bende çoktan beri var 32 bit sürümü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizin Kullandığınız Windows Vista RC1 Sürümü BETA yani free olarak dağıtılan deneme sürümü Asıl Vista Çıktığında Kullanamaycaksınız..!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PowerVu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizin Kullandığınız Windows Vista RC1 Sürümü BETA yani free olarak dağıtılan deneme sürümü Asıl Vista Çıktığında Kullanamaycaksınız..!
    Vista daha gelmeden kırıldı :00000004: Arkadaşım gelince foruma ilaç veririm mrk etme sen
    :624ok:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

microsoft un yaptığı resmi açıklamaya göre vista kullananlar lisansını eğer kayıt yaptırmazsa kullanılmaz hale gelecekmiş. bu haberin aynısını windows xp yede söylemişlerdi. sonuç. hackerlar yine kırdı. ayrıca vista gelmeden ***** hazırlamışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri