REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hava soğuk acemiyim yardımm!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Hava soğuk acemiyim yardımm!!!

Arkadaş biz güneydeyiz kar soguk nedir bilmeyiz alanyaya dogru duzgun yagmur bile yagmaz üç gündür bir soguk aman allahim donuyoruz alisik degiliz garip geliyor kalorifer kültürü yok klima yeter derdik idare etmiyor su buz gibi korkudan helaya gidemiyoruz agzim yüzüm catladi kremliyorum önerisi olan varmi sogukdan nasil korunacagiz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş biz güneydeyiz kar soguk nedir bilmeyiz alanyaya dogru duzgun yagmur bile yagmaz üç gündür bir soguk aman allahim donuyoruz alisik degiliz garip geliyor kalorifer kültürü yok klima yeter derdik idare etmiyor su buz gibi korkudan helaya gidemiyoruz agzim yüzüm catladi kremliyorum önerisi olan varmi sogukdan nasil korunacagiz
    Üstad neredesin ben KARABÜKTEYİM ve burası don altında evin kapı kilidi bile donmuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari usta tek çözüm odun sobası soğukla ancak ya odun sobası yada çok kaliteli ve dışarıya asla duman sızmaz kömür sobası lazım, burasıda alanyadan daha soğuk 3 gündür kar yağıyor, ama birikmiyor acaip soğuk. inşallah atlatacaz.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari usta tek çözüm odun sobası soğukla ancak ya odun sobası yada çok kaliteli ve dışarıya asla duman sızmaz kömür sobası lazım, burasıda alanyadan daha soğuk 3 gündür kar yağıyor, ama birikmiyor acaip soğuk. inşallah atlatacaz.
    ustad bazen sobanın içine girmek istiyorum o derece soğuk oluyor bazen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz o taraflara sguk diyorsaniz sizleri SİVAS a davet ediyorum. Buraya bi gelinde soguk neymis ogrenin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz o taraflara sguk diyorsaniz sizleri SİVAS a davet ediyorum. Buraya bi gelinde soguk neymis ogrenin
    Sivasın soğunu görmüş ve yaşamış biriyim ,hakkeden felaket soğuk :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sivasın soğunu görmüş ve yaşamış biriyim ,hakkeden felaket soğuk :45:
    Biz bosuna demiyoruz mert abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili xxman dost,1962-1965 arası Sivas "Kabakyazısı"ndaydım.Soğun ne olduğunu çok çok iyi bilirim.Hatta o tarihlerde Endüstri Meslek Lisesi yanmıştı da,sular buz tuttuğu için etkin müdahalede bulunamamıştık.Hava sıcaklığının -20 dereceyi geçtiği günlerde okullar tatil edilirdi.Hey gidi günler hey!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxman kardeş bende Sivas'tayım.Soğuk demişken bir anımı paylaşmak istedim.1994 senesinde çok aşırı bir soğuk olmuştu.-34 derece.Tabi ozamanlar doğalgaz yok,kalorifer yok,binalarda cephe yalıtımı yok sadece kömür sobası ile ısınıyorduk.Soğuk evin içerisine öyle bir işlemişki anlatamam.Büyük biraderim sabah uyandığımızda sobayı yaktı anda vitrin ve iç kapıların camları komple kırılmıştı.Hiç unutamadığım bir olaydır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xxman kardeş bende Sivas'tayım.Soğuk demişken bir anımı paylaşmak istedim.1994 senesinde çok aşırı bir soğuk olmuştu.-34 derece.Tabi ozamanlar doğalgaz yok,kalorifer yok,binalarda cephe yalıtımı yok sadece kömür sobası ile ısınıyorduk.Soğuk evin içerisine öyle bir işlemişki anlatamam.Büyük biraderim sabah uyandığımızda sobayı yaktı anda vitrin ve iç kapıların camları komple kırılmıştı.Hiç unutamadığım bir olaydır.
    maşallah allah bizi rahmetiyle ısıtsın

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri