bilgi için teşekkürler
Teşekkur: 0
bilgi için teşekkürler
İşte Kanal D’den yapılan açıklama:
Kanal D ailesi büyümeye devam ediyor ve bugün (15.Mayıs.2006 Pazartesi) “Kanal D max” adlı yepyeni bir televizyon kanalı açıyor.
Kanal D max milyonları ekran başına kilitleyen; yerli diziler, filmler, eğlence, magazin, çocuk ve yemek programlarını ile yepyeni ve çok keyifli bir kanal olacak.
Kanal D Max, gününüzü aydınlatacak, evinize neşe katacak.
Dinamik içeriğiyle, izleyicilerinin yüzlerine tebessüm, evlerine neşe katmayı hedefleyen Kanal D Max, çok sevilen programları ekrana getirerek izleyenlere eğlnce dolu saatler yaşatacak. Kanal D Max izleyicileri, günün 24 saati, sevdikleri dizi, eğlence ve yepyeni magazin programlarını izleyebilecekler.
Özellikle kadınların çok seveceği Kanal D Max, uydudan izlenebilecek.
Kanal D max uydu bilgileri : Turksat 2A-42 derece Frekans: 12.652 Mhz. Horizantal (yatay) Symbol rate:22.500 FEC: 5/6
Konu Admin tarafından (12-05-2006 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
vay be helal olsun yeni bir kanal d kanalı teşekkürler
bunlar işi büyüttüler
Kanal D max iyi bir kanal olacak.Ben SHOWMAX izliyorum gercekten kaliteli diziler var sevdigim dizilerin hepsi SHOWMAX ta kanal d de bence kaliteli kanal yapacak
Ben SHOWMAX izliyorum frekans nedir dostum yazarsanız sevinirimSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
sHOWmAX DİGİTURKTEN yayın yapan şifreli kanaldır 11575 v 30000lazer Nickli Üyeden Alıntı
bilgi icin saol dostumSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
bu kaliteli dediğin diziler neler mesela biz seyredemiyoruz kanalı hem dmax yayına başladıktan sonra rekabet için türksata gelebilir
Hayırlısı olsun Rekabet kızıştıkça kalite artıyor..!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri