Alıntı mehemed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
öncelikle kardeş bu cihazlarda yazılımsal hatalar var 3g vodem hataları motorlu çanaklardada performans sağlanamayabilir profesyonel cihaz değildir free server paylaşımlı cihazdır inan bana kendim o tür cihazları hiç satmam hiç kimse almaz

aldığındada bin pişman olursun sky italya paketi bilirsin en kaliteli paakettir hepsi donma oluyor +kesiliyor hiçbirşey izleyemezsin canal+ paketi sağlıklı izlersin kaliteli bir film izlendimi kopmalar gelir özel server tercih edilir yani aldığın redline parasını haketmiyor

biz gerçek usta olarakta bazı formlardan atıldık suçlandık neyse uydu kurdundan dursun yılmaz avatara sahiptim belki o formu bilirsiniz rumların olduğu bir bölgedir neyse cihazı almışsın bikere son sürüm formatını yükle ileştirmeler yapılıyor bazen
selam kardeş ilgine teşekür, bu son sürüm formatı nedir nerden bulup yüklüyeceğim bukonuda faz la bilgim yok aydınlatırsan ,şimdiden teşekürler ts3000ful hd.