Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: AS & BS 520 DCI EMU yeni menü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımlarınız için teşekkürler şu anda elimde 520 yok ama akşama büyük ihtimal gelir o zaman atarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı levo70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cihaza emu attım fakat akıllı kumanda ile ayarlayayım dedim kodlarını bulamadım kodları bilen varmı hangi cihazın emusu bu yazılım
    set divice tuşlarına aynı anda bas ve 001 den başla 70 lere kadar şansın varsa tutar fazla yardımcı olamadım kusura kalma başka yolu yok bendede bazı uymayan cihazlar geliyo kodlarda yok mecburen bu yola başvuruyom bende kolay gele :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor kumanda akıllı kumandada çalışmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın üzerindeki kuman da gözü arızalı olmasın? veya bu yazıımdan sonra olduysa eski yazılımlardan birini yükleyin düzelir..
    Konu alperyılmaz tarafından (20-11-2006 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu yazılımı ben yükledim
    1, cihaz ekranda SYSTEM İNİNTİALİZE yazıyor kumd. caliışmıyor kristali degiştirdim yine aynı ama kumanda calışıyor gibi önündeki turuncu ışık yanıp sönüyor ve bir süre sonra cihaz tekrar acılıp kapanmaya başlıyor :46:
    2, birde özellikle acıldıgı zaman osd olması gerekir oda yok ekran normal av de ama hiçbir yazı falan gelmiyor :49:
    3, 11,10,2006 yazılımı yükleyince normale dönüyor...:pepper:

yardımlarınızı bekliyorum saygılar.......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sorunlar giderildi yeni loder kanal edit *** edit *** loder hazır
    buraya ekleyemiyorum yönetici arkadaşlar yardım ederse ekleriz depoya ve forma eklenmiştir Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sky hangi kanalı açıyor kanalın ismi nedir açar varsa yazarsa herkez bilgilenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yükleyenler kumandanın devre dışı kaldığını ve hiçbir şekilde çalışmadığını vede eski yazılıma döndüklerini yazmışlar verilen yazılımların geri çekilip sorun giderildikten sonra tekrar verilmesi kanısındayım saygılar,kolay gelsin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar buradakiler eski düzeltilmiş yazılımı buraya veremiyorum yöneticiler kusura bakmasın depoya verdim henüz aktiflemediler

tekrar özür dileyerek düzeltilmiş yazılım lingini veriyoroum kural ihlal etmek istemezdim ama bir 520 maduru olduğum için 520 cileri anlıyorum ve yöneticilerin anlayoışına sığınıyorum

Üyelik isteyen link vermek yasaktır...
    Konu tike® tarafından (21-11-2006 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydufaresi arkadaşım yeni dosyalar depoda görülmemekte verilen linklerde forumlarda silinmekte mümkünse dosyaları özelime gönderirseniz sevinirim saygılar.
    Konu tike® tarafından (21-11-2006 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: dosyalar foruma alınmıştır ilk mesajdan alabilirsiniz

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri