Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: AS & BS 520 DCI EMU yeni menü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dosyaları foruma aldım isteyenler yükleyip deneyebilirler. Kolay Gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesaj yazdığım esnada dosyalar verilmiş görmedim tşk. ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor kumanda akıllı kumandada çalışmıyor acil yartim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sen vatandaşla ****** mı yapıyorsun yok kristal değiştir yok bilmem ne vatandaşın vaktini niye boşa harcıyorsun birşey ya oluyordur ya olmuyordur ibirtane bile ok. diyen çıktımı çıksa cihazı 10.cu kattan aşagı atacağım.
    Konu tike® tarafından (21-11-2006 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslubunuza dikkat edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yapmagığım kalmadı ama ııııııh yemiyor. bu bana gazoz yazılım gibi geldi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cw sistem,li kanaları acıyormu mesala sirüs,ArkadaşlaR ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihaz açıldığında üzerindeki fonksiyon tuşlarından kurulum ayarlarına geliyorsunuz şifre istiyor ,cihazın kumandası hiçbir şekilde çalışmıyor(kristal değiştirmeylede bu iş olmuyor) bu yüzdende daha ileri gidemiyorsunuz kumanda sorunu aşıldığı vakit güzel olacak ama bununda halledileceğine pek umudum yok.22 kişi yazılımı indirmiş çalıştırabilen biri varsa bizede nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur eğer olmuyorsa adminlerden ricam dosyayı forumdan kaldırmaları olacak saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 05ferhat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cihaz açıldığında üzerindeki fonksiyon tuşlarından kurulum ayarlarına geliyorsunuz şifre istiyor ,cihazın kumandası hiçbir şekilde çalışmıyor(kristal değiştirmeylede bu iş olmuyor) bu yüzdende daha ileri gidemiyorsunuz kumanda sorunu aşıldığı vakit güzel olacak ama bununda halledileceğine pek umudum yok.22 kişi yazılımı indirmiş çalıştırabilen biri varsa bizede nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur eğer olmuyorsa adminlerden ricam dosyayı forumdan kaldırmaları olacak saygılar.
    bence de deneyenler izlenimlerini yazsın bizde yükleyip yüklemeyeceğimize karar verelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor

org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor lutfen yardım beni sinir ettı:crashs:çalışmıyor :crashs: çalışmıyor :crashs: çalışmıyor:crashs:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman gene 520 orjinal emu,suz yazılımları atın zatten Emulu,yazılımlarında bi tek MOTORS tv var 11137 hotbirt.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri