Şükür,
" parti'den üzülerek istifa ettiğimi, milletin vekili sıfatıyla siyasi hayatıma bağımsız olarak devam edeceğimi bildiriyorum. Aziz milletimizin dualarını bekliyor ve hepsine teker teker en derin selam ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.
Teşekkur: 0
Şükür,
" parti'den üzülerek istifa ettiğimi, milletin vekili sıfatıyla siyasi hayatıma bağımsız olarak devam edeceğimi bildiriyorum. Aziz milletimizin dualarını bekliyor ve hepsine teker teker en derin selam ve hürmetlerimi sunuyorum." dedi.
bu güne kadar durduğun hataydı sonunda doğruyu buldun
meclisteki ilk icraatı bu adamı futbolcu olarak severdim ama hem milletvekili olup birde ligtvde yorumcu olunca gözümden düştü dürüst bir insansa madem vekilliktenden istifa etsin bu arada ülkenin hiç sorunu yok gibi birde başımıza akp ve cemaat çıktı ikisinide sevmem
hayırlı olsun
f.gülen !!!!
:49:
Millet vekili olduğundan beri ilk hayırlı işi bu oldu! Partiye zaten hayrı yoktu;millet vekilliğinden de istifa ederse,bir nebze olsun millete hayrı dokunur.Bu arada iktidar yerel seçime odaklanmışken Gülen Hoca'nın uyarı niteliğinde AKP ye iki istifa ile "ipler elimde!" demesi ve rest çekmesi de siyaset arenasını fazla karıştırmışa benziyor.
Ödünler,restler birbirini izlerken seçmenin hal-i pürmealini soran yok!. demeyin sakın.Duyumlarıma göre şu soğuk kış günleri için bir kaç torba kömür ve içeriği mercimek,nohut,bulgur,kuru fasulye gibi bakliyattan oluşan yardım paketleri hazırlanmış bile.
Kimse heveslenmesin, yerel seçimde oyların gideceği torbalar şimdiden belli oldu!..![]()
darısı değer vekillere
ayrıca sadece partiden değil vekillikten istifalarını 4*4 gözle bekliyoruz
yeni tavizler verilirse anında geri dönerler,
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Vekillik yaptığını görmedim ki.
ee adam fetullahcı dershaneler kapanınca istifa etti tabiki kapanacak dersaneler fakırın cocugu gimiyor dershaneye zengin gidiyor olmaz iyi oldu kapandıkları
herkes işi yapsın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri