REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yardım edermisiniz windeows ta gezinirken şöyle bir pencere çıkıyor ve çok sinirbozuu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım edermisiniz windeows ta gezinirken şöyle bir pencere çıkıyor ve çok sinirbozuu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

işte windows'ta gezinirken resim video mp3 vs. gibi yerlere giriyorum ve birdenn hooop bu pencere çıkıyor bunu nasıl engelleyebiliriz acaba ustalar lütfen yardım edinn lütfenn...
    şimdiden teşekkürler saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarında Windows Zararlı bir yazılım bulmuş ve onun Çalışmasını engellemek istiyor stabil bir anti virus programı ile taram yap..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avast Veya Kaspersky işini görecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi bir virüs programı ve iternet araçlar menüsünde açılır pencere engelleyicisi
    ayarlarını ve eklentileri yönet bölümlerini kontrol edin ayarlarını yapın düzelecektir konu regedit'e yerleşmiş olabilir buraya ulaşmak için BAŞLAT-ÇALIŞTIR- regedit yaz evet deyip o konu başlığını bulup silmektir. Ancak bu bölümü iyi bilmek gerekir yanlış yönlendirmiş olmayayım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda tarama yapabilirsin.mutlaka virusu bulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaspersky ile tarama yaptım fakat bişey bulamadı _?
    ne yapmalıyım şimdi_?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uğraşma format at Virüs felan bulamadıysa pc in başka yolu yok.Kolay Gelsin..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

işte windows'ta gezinirken resim video mp3 vs. gibi yerlere giriyorum ve birdenn hooop bu pencere çıkıyor bunu nasıl engelleyebiliriz acaba ustalar lütfen yardım edinn lütfenn...
    Sistem geri yüklemeyle daha önceki bir zamana gitmeyi denedin mi arkadaşım
    olmadı güvenli kipte bilgisayarı aç dene, eğer 2 durumda bilgisayarın düzgün çalışmazsa maalesef en kesin ve iyi yol olarak format at.Sonra Pc Inspector File Recovery gibi programlarla kaybolan dosyalarını geri getirebilirsin.Virüssüz günler dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler en sonunca format attim simdide acronisle imaj alacağım teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşlar bende de bu pencerenin aynısı çıktı kaspersky,avast bişey bulmadı..ne yapmam gerekir,formattan başka bir çözümü yok mu bu sorunun
    Konu ufuk tarafından (21-11-2006 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri