Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: yardım edermisiniz windeows ta gezinirken şöyle bir pencere çıkıyor ve çok sinirbozuu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaspersky'la disk c yi taratacaktım..disk c ye sağ tıklayıp taraya tıkladım bu üsteki pencere çıktı..mp3lerde falan çıkmıyor,disk c yi taratacaktım o zaman çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne yapmam gerekir?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne yapmam gerekir?
    Spyware Programları ile tarat dostum. örneğin Spy sweeper veya Spyware Doctor Sorununu çözecektir :624ok:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc'yi kaspersky+avast+spyware doctor ,bir de trojan hunter ile tarattım bişey bulamadı..dün sadece bir kez çıktı bu pencere acaba bilgisayar hatayla göstermesin bu pencereyi:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc'yi kaspersky+avast+spyware doctor ,bir de trojan hunter ile tarattım bişey bulamadı..dün sadece bir kez çıktı bu pencere acaba bilgisayar hatayla göstermesin bu pencereyi:49:
    olabilir. Registry mechanic veya System mechanic programıyla bi tarat.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine tarattım bişey çıkmadı registry ile tarattım bişey çıkmadı ne olabilir ki acaba ustalat_?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güvenlik duvarı ayarlarından güvenlik duvarını kaldır düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse artık format attım xp pro yükledim düzeldi teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yanlışlıkla horbirteki kanaları silmişim onları bulmam için frakasını verirmisiniz teşekürederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı temel50 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yanlışlıkla horbirteki kanaları silmişim onları bulmam için frakasını verirmisiniz teşekürederim
    Konunun yeri burası değil arkadaşın ilgili yere açabilirsiniz..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri