Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yardým edermisiniz windeows ta gezinirken þöyle bir pencere çýkýyor ve çok sinirbozuu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yardým edermisiniz windeows ta gezinirken þöyle bir pencere çýkýyor ve çok sinirbozuu

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

iþte windows'ta gezinirken resim video mp3 vs. gibi yerlere giriyorum ve birdenn hooop bu pencere çýkýyor bunu nasýl engelleyebiliriz acaba ustalar lütfen yardým edinn lütfenn...
    þimdiden teþekkürler saygýlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgisayarında Windows Zararlı bir yazılım bulmuş ve onun Çalışmasını engellemek istiyor stabil bir anti virus programı ile taram yap..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avast Veya Kaspersky işini görecektir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi bir virüs programı ve iternet araçlar menüsünde açılır pencere engelleyicisi
    ayarlarını ve eklentileri yönet bölümlerini kontrol edin ayarlarını yapın düzelecektir konu regedit'e yerleşmiş olabilir buraya ulaşmak için BAŞLAT-ÇALIŞTIR- regedit yaz evet deyip o konu başlığını bulup silmektir. Ancak bu bölümü iyi bilmek gerekir yanlış yönlendirmiş olmayayım saygılar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

burda tarama yapabilirsin.mutlaka virusu bulur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaspersky ile tarama yaptım fakat bişey bulamadı _?
    ne yapmalıyım şimdi_?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uğraşma format at Virüs felan bulamadıysa pc in başka yolu yok.Kolay Gelsin..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siestagunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

iþte windows'ta gezinirken resim video mp3 vs. gibi yerlere giriyorum ve birdenn hooop bu pencere çýkýyor bunu nasýl engelleyebiliriz acaba ustalar lütfen yardým edinn lütfenn...
    Sistem geri yüklemeyle daha önceki bir zamana gitmeyi denedin mi arkadaþým
    olmadý güvenli kipte bilgisayarý aç dene, eðer 2 durumda bilgisayarýn düzgün çalýþmazsa maalesef en kesin ve iyi yol olarak format at.Sonra Pc Inspector File Recovery gibi programlarla kaybolan dosyalarýný geri getirebilirsin.Virüssüz günler dilerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkürler en sonunca format attim simdide acronisle imaj alacağım teşekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siestagunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

arkadaþlar bende de bu pencerenin aynýsý çýktý kaspersky,avast biþey bulmadý..ne yapmam gerekir,formattan baþka bir çözümü yok mu bu sorunun
    Konu ufuk tarafýndan (21-11-2006 Saat 20:36 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri