Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: yardým edermisiniz windeows ta gezinirken þöyle bir pencere çýkýyor ve çok sinirbozuu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaspersky'la disk c yi taratacaktım..disk c ye sağ tıklayıp taraya tıkladım bu üsteki pencere çıktı..mp3lerde falan çıkmıyor,disk c yi taratacaktım o zaman çıktı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne yapmam gerekir?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ufuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ne yapmam gerekir?
    Spyware Programlarý ile tarat dostum. örneðin Spy sweeper veya Spyware Doctor Sorununu çözecektir :624ok:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pc'yi kaspersky+avast+spyware doctor ,bir de trojan hunter ile tarattým biþey bulamadý..dün sadece bir kez çýktý bu pencere acaba bilgisayar hatayla göstermesin bu pencereyi:49:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ufuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pc'yi kaspersky+avast+spyware doctor ,bir de trojan hunter ile tarattým biþey bulamadý..dün sadece bir kez çýktý bu pencere acaba bilgisayar hatayla göstermesin bu pencereyi:49:
    olabilir. Registry mechanic veya System mechanic programýyla bi tarat.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yine tarattım bişey çıkmadı registry ile tarattım bişey çıkmadı ne olabilir ki acaba ustalat_?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güvenlik duvarı ayarlarından güvenlik duvarını kaldır düzelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neyse artık format attım xp pro yükledim düzeldi teşekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar yanlışlıkla horbirteki kanaları silmişim onları bulmam için frakasını verirmisiniz teşekürederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý temel50 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yanlýþlýkla horbirteki kanalarý silmiþim onlarý bulmam için frakasýný verirmisiniz teþekürederim
    Konunun yeri burasý deðil arkadaþýn ilgili yere açabilirsiniz..

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri