Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: @Sat`la ile sunny ayni oldugunu söyleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart @Sat`la ile sunny ayni oldugunu söyleniyor

Selam arkadaslar ve üstatlar..!!
    Elimde @sat ECI9500S var bu receiver icin herhangi sofware ve setting programini bulamiyorum. Arkadaslardan ricam elimdeki receiverin software ve setting programlarini ve bunu nasil calistiracagima dahil anlatim klavusunuda dahil yollarsaniz memnun olurum. Hekese saglik dolu günler gelecekte basarilar dilerim.
    NOT:@sat ile sunny`nin ayni islevi gördügünü her yönüyle optik ve sistematin (Macig) oldugunu bildirdiler ve söylediler, bende söyletilere dayanarak olabilirmi? sizlerden ricam su an yeni softla her sekilde izlenilebilinirmi veya baska bir sisteme dönüstürülüp olma imkani varmi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaslar ve üstatlar..!!
    Elimde @sat ECI9500S var bu receiver icin herhangi sofware ve setting programini bulamiyorum. Arkadaslardan ricam elimdeki receiverin software ve setting programlarini ve bunu nasil calistiracagima dahil anlatim klavusunuda dahil yollarsaniz memnun olurum. Hekese saglik dolu günler gelecekte basarilar dilerim.
    NOT:@sat ile sunny`nin ayni islevi gördügünü her yönüyle optik ve sistematin (Macig) oldugunu bildirdiler ve söylediler, bende söyletilere dayanarak olabilirmi? sizlerden ricam su an yeni softla her sekilde izlenilebilinirmi veya baska bir sisteme dönüstürülüp olma imkani varmi

Mrblar;

cihazınızın SİSTEM BİLGİLERİ'ni buraya yazarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılar....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri