REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: D+ ok ( 20-11-2006 ) Keyler Değişmiştir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet degişmiş açmıyor d+ astra,nagra 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel cevap vermişsin tebrikler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstadım.sıkmayın canınızı böyle kendini bilmezler için.o kendi kendini tatmin ediyo aklı sıra.ne yaparak??ağzı varya konuşarak.........geçin böylelerini allah aşkına.forum yöneticileri atsın böylelerini dışarı.en azından bu forumun varlığıyla mutlu olan bizler bu tip insanların varlığını istemiyoruz.saygılar......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizlerde forum yönetimi olarak mümkün olduğunca anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışıyoruz umarım sabrımızı fazla zorlamaz

Kolay Gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı technosat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugün veyayarın gelmesin gerek yok keyleri buldu diye sevinen arkadaşlar hepiniz robotsunuz geçmişteki ve şimdiki yazılarıma ku-lak- ve-rin bırakın bu işleri yıllardır bir adım ileri gidemediniz aşın kendinizi aşın iki günde bir değişen şifreleri iki saatliğine bulacaksanız hiç bulmayın daha iyi anlaşılmıştır umarım gerçi siz yine tınmıycaksınız ama neyse
    anlayana
    bu bir ugraş hobi gibi birşeydir arkadaşım siz girmeyin ugraşmayın zevkler ve renler tartışılmazmışya bu da onun gibi birşey siz sizi kimse silah zoruyla bu topiğe sokmuyor sanırım

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:boese157: sabrımız bitti umarım artık bir daha bu foruma gelmezsin:boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :boese157: sabrımız bitti umarım artık bir daha bu foruma gelmezsin:boese157:
    Bu tür adamlar hiç utanmadan sıkılmadan tekrar uye olmak isterler ve yararlanmaya devam ederler.Allah yolunu acık etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad sende problem var herhalde ???:boese157: burda hiç bi mecburiyetin yok yazılım veya keyleri yüklemek için !! robot falan değil burda hiç kimse tamam mı ve ayrıca bu verilen keylerden veya yazılımlardan HİÇ KİMSE Bİ MENFAAT VEYA PARA KAZANMIYOR en önemli olay da bu zaten bunu kafana iyi sok ve asla unutma!!!
    sanki yayıncı kuruluş bizmişiz gibi neden herkes bu forumlarda *** veya yazılım veren kişilere yüklenir anlamadım gitti adamlar en kısa zamanda yetiştirmeye çalışıyorlar ama yine de yaranamıyorlar

ayrıca şu an bi çok kanal çözülmektedir yerli veya yabancı platformlara ait bunları normal üyelik sistemiyle izle bakalım kaç paraya mal olacak sana onunda hesabını yap tekilalarda bi maç yayını başlamadan önce fiyatları yazıyor al kağıt kalem hesapla kaç para ödemen gerekiyor o BEDAVAYA SEYRETTİĞİN kanalları bu internetten yazılıları ve keyleri hiç kimse vermese o zaman nereden bulacaksın acaba???

varsa kendine ait yeteneğin çık ortaya yazılım mı yapıcan *** mi vericen ver yoksa bi yeteneğin iş yapanlara dil uzatma yeter
    ağzına sağlık .bizler için üçretsiz askerlik yapan insanlara bir teşekkürü bile çok görenlere duyurulur. herşey gönlünüzce olsun. iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya her neyse bırakın şu salagı muhattap olmayın burda ne işi var anlamadım yeni keylerden haber varmı d+ kapalı selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli UMUTER İnanmıyacaksın biliyorum ama şuan sizi pc min başında alkışlıyorum....

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri