denedim gm55000ci de astradaki d+ larý açmýyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
denedim gm55000ci de astradaki d+ larý açmýyor
saat = 18:15 D+ lar off..
Evet 18-15 de off oldu
teþekkürler arkadaþlar........
tsk emege saygı
arkadaşlar bu d+ lar bıktırdı artık hergün *** girmekten parmaklarımız kirec baglıyacak bıarakın d + ları sirus uydusundaki hüstler kanalları var süper tavsiye ederim bi ilgilenin, bu of oldu gitti geldi derdinden kurtulursunuz cünkü d+ paketi sürekli şifre degiştirmeye başladı .sifreleri internetten alıp akşam eve varmadan şifreler gidiyor.saygılar
:present: :
ewt simdi sizde yayin varmi bende yok d+ sunny
d+ lar çöktü ama buğün veya yarın gelir..
bugün veyayarın gelmesin gerek yok keyleri buldu diye sevinen arkadaşlar hepiniz robotsunuz geçmişteki ve şimdiki yazılarıma ku-lak- ve-rin bırakın bu işleri yıllardır bir adım ileri gidemediniz aşın kendinizi aşın iki günde bir değişen şifreleri iki saatliğine bulacaksanız hiç bulmayın daha iyi anlaşılmıştır umarım gerçi siz yine tınmıycaksınız ama neyse
anlayana
üstad sende problem var herhalde ???:boese157: burda hiç bi mecburiyetin yok yazýlým veya keyleri yüklemek için !! robot falan deðil burda hiç kimse tamam mý ve ayrýca bu verilen keylerden veya yazýlýmlardan HÝÇ KÝMSE BÝ MENFAAT VEYA PARA KAZANMIYOR en önemli olay da bu zaten bunu kafana iyi sok ve asla unutma!!!
sanki yayýncý kuruluþ bizmiþiz gibi neden herkes bu forumlarda *** veya yazýlým veren kiþilere yüklenir anlamadým gitti adamlar en kýsa zamanda yetiþtirmeye çalýþýyorlar ama yine de yaranamýyorlar
ayrýca þu an bi çok kanal çözülmektedir yerli veya yabancý platformlara ait bunlarý normal üyelik sistemiyle izle bakalým kaç paraya mal olacak sana onunda hesabýný yap tekilalarda bi maç yayýný baþlamadan önce fiyatlarý yazýyor al kaðýt kalem hesapla kaç para ödemen gerekiyor o BEDAVAYA SEYRETTÝÐÝN kanallarý bu internetten yazýlýlarý ve keyleri hiç kimse vermese o zaman nereden bulacaksýn acaba???
varsa kendine ait yeteneðin çýk ortaya yazýlým mý yapýcan *** mi vericen ver yoksa bi yeteneðin iþ yapanlara dil uzatma yeter
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri