arkadaşlar iptv için alabileceğim cihaz tavsiyeniz nedir. dreambox 800hd düşünüyorum ama görüşlerede açığım. teşekkürler
arkadaşlar iptv için alabileceğim cihaz tavsiyeniz nedir. dreambox 800hd düşünüyorum ama görüşlerede açığım. teşekkürler
next maçına nextpandora next 18500t plus f
ul hd
Merhaba Arkadaşlar benimde tavsiyelerinize ihtiyacım var Next Machina HD ile Redline TS7500 arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? redline TS7500 fiyat olarak ucuz ve uydudan şifre güncellemede yapabiliyor, Next Machina ise bu özelliği taşımıyor fiyatı daha pahalı ancak onunda artıları var, ancak forumlarda her iki cihaz içinde olumsuz yazılar okudum ve çelişki içinde kaldım bunlardan birisimi yada bu fiyat aralığında daha iyisi varmı?
Hepinize ***ifli seyirler ve saygılar.
redline ts300 al pişman olmazsın yeni sistem eski sistem şifreli şifresiz tüm iptv leri açar
ve sorun yaratmaz online galerileride cabası birsürü uygulama bulunmaktadır 2 yıllık
z share 1 yıllık free ip tv kanalları var süren iz bittiği zaman cihazı tigere
dönüştürün 2 yıl z share ve 1 yıllık özel ip tv tekrar aktif oluyor tavsiye ederim
goldmaster 1050 hd kullanıyorum. web tv de ıp tv mükemmel sorunsuz çalışıyor. Görüntü kaliteside çok güzel.
PHİLİPS 40PFL6606K--NEXT MACHİNA 3D GRİ KASA
UYDULAR: 46e-42e-39e-23e-19e-16e-13e-9e-7e-4.8e---1.0w-30w
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri