REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Katılımcı sayısı
309. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 55.02%
  • Hayır

139 44.98%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
77 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Size Göre Dersaneler Kapatılmalı mı?

Arkadaşlar bu konuda yorumlarınızı bekliyoruz.Her açıdan düşünerek yorumlara yaparsak cok iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapatılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok yazık bu dersanalerde calısan binlerca ögretmen calısanlar var sonucta herkes cocugunu dersanaye zorla yollamıyor bir şekilde + egitime katkı yapılıyor devlet büyüklerinin herseye son zamanları gercekten karışmaları hoş bir durum değil astıgım astık kestigim kestik böyle birşey olamaz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kapatılmasın, neden kapatılsınki, kapatılırsa öğrenciler etüt hazırlıklarını nerde nasıl yapacak okul eğitimi çok yetersiz. bence kapatılmasın evet kapatılmasın.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dershaneler eğitimin ticarete dönüştürülmüş halidir, halbuki eğitim bilgi vermektir, yetiştirmektir, öğrencilerden cebindeki parayı alıp , ders vermektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok deyil 5-10 yıl sonra ak parti hükümetinin neden dersaneleri kapattığını daha iyi anlayacağız...dışımızdan bağırarak olmasada içimizden bir teşekkür edeceğiz(kronik akparti karşıtları hariç tabii)....akparti hükümeti salakmı gözüküyor yoksa aptalmı sanınıyorsunuz,seçim arifesi gülen cemaatinin nerdeyse tüm geliri,partininde büyük çapta oy deposu olan dersaneleri kapatsın....arkadaşlar akparti dersaneler konusunda bir dönüşüm yapmak zorunda,dersaneleri eğitim sistemine özel okullar sıfatıyla sokma niyetinde,bundada haklı....körün tuttuğunu öptüğü,aynı dershane sırasında oturan iki ögrenciden birinin 2 diyerinin 5 bin lira verdiği,pazarda kurbanlık koç satışındaki gibi pazarlıkların yapıldığı bir ticarethaneden bahsediyoruz....okullarda artık tablet bilgisayarlar akıllı tahtalar eskiye göre mevcudu daha az sınıfların olduğu,eğitim kalitesinin biraz daha yükseldiği ortamda dersaneler sonsuza kadar devammı edecek,dersaneler devam etsin diyorsanız bugüne kadar özelleştirme sonucu kapanan satılan dönüştürülen kamu ve özel sektör işletmelerinin günahı neydi....sırf akparti bu dönüşümü yapacak diye kabul etmemek karşı durmak nekadar akıllıcadır....düne kadar gülen cemaatini yerden yere vuran irticanın başı devletin kurumlarını cemaatleştiren,akpartiyi cemaatin güdümünde gösteren bir ülke zihninden gelinen noktaya bak...ALLAH insanı yaratırken şu ikiyüzlülük genini koymasaydı çok iyi ederdi çünki insanın başına ne gelirse bu gen yüzünden geldiğini birkez daha görüyorum.....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soner_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dershaneler eğitimin ticarete dönüştürülmüş halidir, halbuki eğitim bilgi vermektir, yetiştirmektir, öğrencilerden cebindeki parayı alıp , ders vermektir
    Ögrenci cebindeki para zorla alınmıyor yanlıışınız var herşeyin bir bedeli vardır zaten okullarda kısıt egitim veriliyor ögretmen dersini anlatıyor anlayan anlıyor anlamayana banane denip geçiliyor dersanalerde bu durum farklıdır.Yuzbinlerce ögretmen atanmayı bekliyor devlete atama yapmıyor mecburen bu ögretmenlerde dersane secmek zorunda kalıyorlar olayı hep bir acıdan bakmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada konu yanlış tartışılıyor bence.dershaneler kapatılmıyor ki özel okula dönüştürülüyor.isteyen devlet okulunda okur isteyen ve maddi durumu iyi olan şu anda da olduğu gibi özel okulda okur.dershanelerde çalışan öğretmenler de açıkta kalmaz çünkü özel okula dönüşen dershane nin de öğretmen ihtiyacı olacak.bu kadar gürültü neden anlayamıyorum bu olayın sonunda ülkede dershane kalmayıp dershane sayısı kadar özel okul olacak böylelikle de sınıflardaki yığılma azalacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öğretmen açığına çözüm bulunmadıkça kapatılması pek mantıklı değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burada konu yanlış tartışılıyor bence.dershaneler kapatılmıyor ki özel okula dönüştürülüyor.isteyen devlet okulunda okur isteyen ve maddi durumu iyi olan şu anda da olduğu gibi özel okulda okur.dershanelerde çalışan öğretmenler de açıkta kalmaz çünkü özel okula dönüşen dershane nin de öğretmen ihtiyacı olacak.bu kadar gürültü neden anlayamıyorum bu olayın sonunda ülkede dershane kalmayıp dershane sayısı kadar özel okul olacak böylelikle de sınıflardaki yığılma azalacak.
    Hocam özel okul olması içinde cok agır sartlar var yok bahcesi olacak yok bilmem ne olacak falan diye bu iş zor yani
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri