REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kaon Team TR & AR/GE Club TR çözüm bulun lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaon Team TR & AR/GE Club TR çözüm bulun lütfen

15 telestar uydusunda bulunan reality kanalının türkçe ses problemini halledebilirmisiniz makinam KAON 12.01.A5 saygılar kolay gelsin ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı salihh Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    15 telestar uydusunda bulunan reality kanalının türkçe ses problemini halledebilirmisiniz makinam KAON 12.01.A5 saygılar kolay gelsin ....
    video pid ayarını 2301

audi pid ayarını 2321

yapın öyle deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef o şekilde denedim ama olmadı bu sorun kaonlara mı ait yoksa diger cihazlarda aynımı saygılar....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne gibi bir sorun var arkadaşım?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aradaşım reality tv yi acıyoruz ses kayboluyor ama diger kanaalarda extreme sportda var ses reality tvde sesi türkce olarak sectigimde ses gitiyor komple buna cözüm bulmanızı istiyoruz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    video pid ayarını 2301

audi pid ayarını 2321

yapın öyle deneyin
    her yolu denedim .görüntüyü pause yaparsam ses geliyor,vede kesilmiyor.pauseyi kapatırsam.seskesiliyor.yani hareketli görüntüde türkçe kesiliyor arkadaslar yardım.sanırım kaon gurubunda oluyor. diğerleri sorun beritmedi.cihazım sunny 7010dcı
    Konu edem tarafından (20-12-2006 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.

Kaon Team TR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu next 9000 serisindede oluyor bilemiyorum ama ses geç geliyor bana sinyal uzaktan geliyor diye düşündüm ama keyler ve yazılımdanda bişey olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri