REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
67 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sağlık Reformu Bu Ülkede YALAN, Uyan Türkiye UyaNNN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sağlık Reformu Bu Ülkede YALAN, Uyan Türkiye UyaNNN !!!

Bugün annem bazı rahatsızlıklarından dolayı aile hekimine gitti. Düzenli kullanması gereken ilaçlar vardı, hatta aynı ilaçları daha öncede aynı recetede almıstık.
    eczaneye Ödediğimiz rakam en fazla 4 tl kadardı. Fakat bugun eczaneci 10tl istedi ve ayrıyeten bana bir kağıt verdi. Masraflarla ilgili.
    Emekli bir Turk vatandaşının aile hekiminde muayene sonrası yaptığı masrafı göründe, enayi yerine konulup konulmadığımıza siz karar verin.

ilaçların toplam tutarı : 45.06
    eczacı iskontosu : 0,46
    ilaç katılım payı %10 : 4,46
    ödenecek tutar : 40,14TL

Maaşınızdan kesilecek muayene ucreti : 15 TL
    Ödemeniz gereken fiyat farkı : 9,98 TL
    Maaşınızdan kesilecek ilaç katılım katkı payı tutarı : 4,46 TL
    Maaşınızdan kesilecek recete katılım katkı payı tutarı : 5 TL
    Hastanın eczaneye ödemesi gereken toplam tutar : 9,98 TL

Şimdi bunları görüpte, kimse bana cıkıp bu ülkede sağlık reformu yaşanmıştır demesin.

siz siz olun sakın hasta olmayın. pahalı arabaya binmeyin ve varsa kredi kartlarınızı kullanmayın iptal edin. saf olmaya devam edin.

Konu MUTAF tarafından (18-07-2013 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basri hocama sonuna kadar katılıyorum.Ben yanlışmı hatırlıyorum eskiden hastaneye gittigimizde bu şekil ücretler vermezdik sadece ilaç parası verir giderdik bizki her ay bagkura 250 tl civarında para öduyoruz bunun anlamı emeklilik+ssk dan faydalanmak değilmi bakıyorum gecen hasta oldum muayane ücreti vs cıktı ilaç parası 30 tl acilde muayene olmaya bile devlet para alıyor bundan sonra özel hastaneye giderim 3 tl igne parası veririm birde novalgin alırım eczaneden daha ucuza gelir hasta oldugun zaman bile insanın hastaneye gidesi gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bir tane vitamin ilacı ve birtanede agrı kesici ilaca 15 tl para verdim ssklı oldugum halde yuh resmen soygun..
    Konu bayram tv tarafından (18-07-2013 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Timur,Ankara Savaşında Yıldırım Bayazıt'ı yendikten sonra orduda bulunan filleri bakım ve beslenmesi için çevre illere ve yerleşimlere dağıtır.Bu fillerden bir tanesi de Nasreddin Hocanın memleketine verilir.Halk bu doymak bilmez otoburu beslemekten usanır ve Hoca ile birlikte filin köylerinden alınması için Timur'un huzuruna çıkmaya karar verirler.Hoca önde,köylüler de peşinde Timur!un otağına doğru giderler.Giderler de ha bire de fire verirler.Sonunda Timurun kapısına vardıklarında Hoca arkasına döner ve görür ki,peşinde kimse yok!..Hiç bozuntuya vermez..Hoş-beşten sonra Timur hocaya ziyaretinin nedenini sorar.O da "köylü filin bakımından ziyadesiyle memnun,ama filin yalnızlıktan canı sıkılıyor,yanına bir tane daha istiyorlar!" der.Rica anında emre döner ve ikinci fil de yola koyulur. Dönüş yolunda sotaya yatan köylüler Hocayı görünce koşarlar ve Timur emaneti kaldırdı mı? diye sorarlar.Hoca,kaldırmadı,katladı der!...Olay sonucu bakımından bizim sağlık reformuna benzemiyor mu?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basri hocam bu ulkede hastaneler Gizli paralı oldu Hani faturalı hatta konusurken para vermezsin sonra fatura gelir ya bu olay buna döndü.Başbakanımız kredi kartı kullanmayın faiz lobisine girmeyin diyor ama herşeyden a dan z ye para alan bir devlet tekelcigine igne batırmıyor .Tamam devlettir alırsın ama a dan z yere herseyden alınmaz ödedigimiz 100 tl cep faturasının % 25 devlete gidiyor hadi bunu aldın birden % 18 kdv miz onuda veriyoruz birde telsiz kullanım var 1.40 ne oluyorz ya ne oluyoruz 100 tl faturanın 45 tl si devlete gidiyor bu örnek düşünün .Siyasete girmem pek ama haklıya haklı haksıza haksız ne zaman düzelecek bu durum bence hiç bir zaman ancak forumlarda yazarız ben her zaman bu yüzden mesajlarımın arkasındayım forumda konu actıktan sonra millet yorumlarını birbirlerine sataşmakla zamanını harcıyor Basri hocam bir konu actı sonuna kadar haklı ...

Haklı oldugumuz tum konularda biribirmize destekci ve sorunlarımızı yazmamız lazım gerekir diye düşünüyorum

Hastanelerin ücretsiz olması lazım SKK ödeyen Bagkur primi ödeyenlerin normal ssksız calısan serbest meslek erbablarından farklı olması gerekiyor buna care bulunması lazım muayene olduktan sonra giderim özel hastanede muayene olurum yada ilaçı gider muayene olmadan eczaneden alırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cep telefonu faturası işine dönmüş basri hocam

Muayene ücreti -ilaç katılım payı-recete katılım payı-iskontoda var baya iyi ya
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde GSS denilen garabet var bu sağlık reformu başlı başına skandal...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha en basından belliydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam işte yalan yok reform yapmışlar 4 tl alınan şey 10 tl olursa bu reform değilde nedirki???

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri